Ντροπιαστικές εικόνες στο Δημαρχείο Βόλου: Ο Μπέος απομάκρυνε με σπρωξιές δημοτικό σύμβουλο

ντροπιαστικές-εικόνες-στο-δημαρχείο-2074796

Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Μαγνησίας Δημήτρη Κουρέτας με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο.

Όσο ο Κουρέτας και ο Μπέος έκαναν δηλώσεις ο Δημοτικός Σύμβουλος Στέλιος Λημνιός μπήκε στο γραφείο του Δημάρχου, λέγοντας ότι ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ έχει κάθε λόγο να παρίσταται εκεί.

Ο Μπέος εκνευρισμένος άρχισε να σπρώχνει τον Λημνιό και να του φωνάζει «έξω από το γραφείο μου». Ο Λημνίος πρόβαλε αντίσταση με τον Μπέο να διατάζει τους ανθρώπους τους να το βγάλουν έξω.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 1:47

Να σημειωθεί ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος συνελήφθη για διατάραξη εύρυθμης λειτουργίας υπηρεσίας, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Δήμαρχος Βόλου. Αναζητείται και μέλος των Ενεργών Πολιτών Βόλου που κατέγραψε το περιστατικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook