Χανιά | Ντουντουλάκης κατά Μαλανδράκη: «Έχουμε γίνει ο εφιάλτης σας – Εσείς κάνετε συμμαχίες λόγω υποσχέσεων»

χανιά-ντουντουλάκης-κατά-μαλανδράκη-1766746

Νέα ανακοίνωση – απάντηση στην προηγούμενη επιστολή του δημάρχου Πλατανιά, εξέδωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Μανώλης Ντουντουλάκης.

Αναφέρει:

«Κύριε Μαλανδράκη,

Μετά την επιστολή σας στις 20/9/2023, με αναγκάζετε να σας απαντήσω, για την απολύτως απαραίτητη αποκατάσταση της αλήθειας και του δημοκρατικού αισθήματος όλων όσων παλεύουν αδιάλειπτα και επί έτη πολλά, με μεράκι στο Δήμο Πλατανιά, για να επέλθουν -πραγματικά και όχι εικονικά- παραγωγικές ημέρες.

«Εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια», επανειλημμένες φορές -εκφέροντας κρίσεις έχοντας ως μέτρο αξιολογήσεως τον εαυτό σας- όμως η αλήθεια είναι ότι η παράταξή μας, η οποία συμπαρατάχτηκε με τον κ. Κασσελάκη, έχει γίνει ο εφιάλτης όχι μόνο για εσάς, αλλά και για πολλούς άλλους – και κυρίως για τους ξενόφερτους που σας κατηγορούσαν μέχρι προσφάτως και που τους εντάξατε «εν μία νυκτί» στον συνδυασμό σας. Φαίνεται, εκ του αποτελέσματος, ότι καταλήξατε σε συμμαχία λόγω υποσχέσεων, που εγώ δεν κάνω για λόγους αρχής και δεοντολογίας.

Είναι τιμή μας που συμπαρατασσόμαστε με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Κασσελάκη και συνοδοιπόρο, τον κ. Σολιδάκη, όπως και με όλα τα στελέχη του συνδυασμού «Δημοτική Κίνηση Πλατανιά – Πρόοδος, Ανάπτυξη», παντρεύοντας την εμπειρία με τις φρέσκιες ιδέες, έχοντας ως κοινό παρονομαστή την ακεραιότητα και την αξιοσύνη όλων, μηδενός εξαιρουμένου.

Μπαίνουμε στη μάχη, έτοιμοι για να δώσουμε νικηφόρο αγώνα, επιτυγχάνοντας μαζί με τους Δημότες μας μια νέα αρχή στο Δήμο Πλατανιά για το κοινό καλό, επιτέλους.

Ο Πλατανιάς αλλάζει – με μπροστάρηδες τους Δημότες μας, αλλάζουμε σελίδα!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook