Νόβακ Τζόκοβιτς: «Το Roland Garros είναι βασικός μου στόχος»

νόβακ-τζόκοβιτς-το-roland-garros-είναι-βασικός-μ-1355433

Στο Μονακό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς… απέτυχε. Ο Σέρβος τενίστας, όμως, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και βάζει σαν μεγάλο του στόχο στη χωμάτινη επιφάνεια, την κατάκτηση του Roland Garros.

Έχοντας μόλις λίγα ματς το 2022, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ηττήθηκε από τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο. Ο Σέρβος κορυφαίος τενίστας θέλει να… επιστρέψει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και βάζει στόχο την κατάκτηση του Roland Garros.

«Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος μου και θέλω να είμαι καλά προετοιμασμένος όταν φτάσω στο Παρίσι. Αυτή η ήττα στο Μόντε Κάρλο δεν επηρέασε τον τρόπο που προσεγγίζω τα τουρνουά, θέλω να φτάνω όσο πιο μακριά μπορώ και να κερδίζω τον τίτλο όπου κι αν αγωνίζομαι.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νόβακ Τζόκοβιτς, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενός τουρνουά στο Βελιγράδι.

«Στα σχέδια μου περιλαμβάνονται τα τουρνουά σε Μαδρίτη και Ρώμη. Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα νιώθω αυτή την εβδομάδα. Θα κάνω μια αποτίμηση και θα αποφασίσω οριστικά μετά από το Βελιγράδι.» ανέφερε ενόψει του Serbia Open.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook