North Evia – Samos Pass: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα – Voucher έως και 300 ευρώ για τον Σεπτέμβριο

north-evia-samos-pass-ανοίγει-ξανά-η-πλατφόρμα-voucher-έως-1487461

Περισσότερες από 13.800 κάρτες North Evia-Samos Pass, αξίας 2,76 εκατ. ευρώ διαθέσιμες για τον Σεπτέμβριο. Πότε ανοίγει ξανά η πλατφόρμα.

Προχωρά η υλοποίηση του καινοτόμου σχήματος στήριξης της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου -οι οποίες έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές- με το North Evia-Samos Pass, σε συνεργασία των Υπουργείων Οικονομικών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Τουρισμού με τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Χρήστου Τριαντόπουλου, το εν λόγω σχήμα, που υλοποιείται από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ ΑΕ) «έχει τύχει, από την πρώτη στιγμή, σημαντικής αποδοχής από τους πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν τις δύο περιοχές, ενώ ξεκινά στις 25 Αυγούστου η τρίτη φάση διάθεσης άυλων ψηφιακών χρεωστικών καρτών, περιλαμβάνοντας και τις κάρτες που δεν αξιοποιήθηκαν κατά την πρώτη φάση».

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη νέα φάση της δράσης, η κάθε κάρτα χρηματοδοτεί τον δικαιούχο με 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή με 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο, τον μήνα Σεπτέμβριο, για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές.

Συνολικά, μέσω της πλατφόρμας https://vouchers.gov.gr θα διατεθούν περισσότερες κάρτες από ό,τι προβλεπόταν αρχικά, καθώς θα προστεθούν σε αυτές και όσες δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους δικαιούχους κατά τον μήνα Ιούλιο.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook