Νίκος Ζωιδάκης: «Δεν είμαι εγώ ο λυράρης που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό»

νίκος-ζωιδάκης-δεν-είμαι-εγώ-ο-λυράρη-903822

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι γνωστός καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Κι επειδή οι καιροί είναι.. πονηροί, το zarpanews.gr επικοινώνησε με τον Χανιώτη λυράρη Νίκο Ζωιδάκη του οποίου το όνομα ακούστηκε πολύ τις τελευταίες ημέρες.

Ωστόσο ο κ. Ζωιδάκης ήταν κατηγορηματικός: «Όχι, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Δεν είμαι εγώ ο λυράρης στον οποίο αναφέρονται τα δημοσιεύματα. Δεν είμαι ούτε υπήρξα θετικός στον κορονοϊό»

Καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί γιατί δυστυχώς σε μία μικρή κοινωνία όπως αυτή των Χανίων, δεν αργεί πολύ να εξαπλωθεί μία κακόβουλη φήμη.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Νίκος Ζωιδάκης: «Δεν είμαι εγώ ο λυράρης που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό»

  1. Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται…
    Με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα στα Χανιά και τις φήμες ότι γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊός Θα ήθελα να ζητήσω ΕΓΩ… συγνώμη εκ μέρους του μεγάλου ειδησεογραφικού ιστοτόπου, αν σε άρθρο τους καταλάθος, φωτογραφήθηκε γνωστός καλλιτέχνης που πέρα από την μουσική του μας πρεσβεύει σε όλο τον κόσμο με την Κρητική κουλτούρα, το ήθος και την λεβεντιά του.
    Συγνώμη που σας μπερδέψαμε, αλλά… με το να διοργανώσετέ γάμο και γλέντι γάμου με πάνω από 1000 καλεσμένους στην μέση του χωριού εν περίοδο κρίσης και απαγόρευσης εκδηλώσεων άνω τον 50 ατόμων καθώς και πρόγαμου τις προηγούμενες ημέρες, παρανοήσαν οι δημοσιογράφοι.
    Συγνώμη που παρά τις συστάσεις από φίλους, συγγενείς και τοπικούς φορείς αποφασίσατε να του γράψετε στα παλιότερα των υποδημάτων σας και να επινοήσετέ τεχνάσματα για να προχωρήσετέ ανενόχλητα στο χούι σας.
    Συγνώμη που 40 αστυνομικοί από Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Χανιά επιτάχτηκαν, να περιφρουρούν την εκδήλωση που ενεργά εμπλεκόσασταν.
    Συγνώμη που οι εικασίες συνδέθηκαν με εσάς και όχι με κάποιον άλλο νεαρότερο τοπικό καλλιτέχνη από την πέρα μπάντα του νομού που ακολούθησε το παράδειγμά σας.
    Συγνώμη που όσοι σεβόντουσαν τους περιορισμούς απλά θα αναγκαστούν να ακυρώσουν οριστικά τα σχέδια τους.
    Συγνώμη που θα ανασταλεί κάθε είδους εκδήλωσης, όπως πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.
    Συγνώμη που θα απαγορευτεί κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.
    Συγνώμη που στους χώρους εστίασης θα επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.
    Συγνώμη
    Συγνώμη
    Συγνώμη
    Η παραπάνω συγνώμη απευθύνεται σε όλους του καλλιτέχνες και μη, που μας δείχνουν με το παράδειγμα τους το σεβασμό προς τους ευπαθείς και μη, πατεράδες μας, συγγενείς και φίλους καθώς και το ήθος και την λεβεντιά της Κρήτης.
    Έπαε είναι ΚΡΗΤΗ!!!
    Εύχομαι απλά να μην έχουμε θρήνους εξαιτίας όλων των παραπάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook