Νίκος Μουτσινάς: Πώς αντέδρασε όταν του είπε η Αννίτα Πάνια να πάρουν τηλέφωνο τη Μαρία Ηλιάκη;

νίκος-μουτσινάς-πώς-αντέδρασε-όταν-το-1320883

Ο Νίκος Μουτσινάς μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του από το Open γύρισε στο κανάλι αυτή τη φορά όμως σαν καλεσμένος. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και απάντησε και για τις σχέσεις με τη Μαρία Ηλιάκη μετά τις δηλώσεις της παρουσιάστριας πως έχουν… χαθεί οι δυο τους το τελευταίο διάστημα, μετά τη γέννηση της κόρης της.

«Δεν έχω μανούρα με την Μαρία Ηλιάκη. Με την Μαρία όντως δεν έχω μιλήσει πολύ καιρό, όπως είπε. Δεν έστειλα δώρο για το παιδί της και μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά δεν έχει συμβεί κάτι. Την έχουν καλέσει στην εκπομπή, την έχουν πάρει για να βγει σε τηλεφωνική έστω ή καλεσμένη όλα αυτά τα χρόνια και δεν έρχεται. Δεν είχε παιδί, όταν την καλέσαμε, τώρα έχει παιδί», ξεκαθάρισε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς: «Δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει. Πρέπει να την πάρω τηλέφωνο, είναι «γκομενικό» αυτό που έχει γίνει τώρα… Δεν ήμουν σίγουρος, αν θέλω να την πάρουμε τώρα τηλέφωνο, όχι» ανέφερε με χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς στην πρότασή της.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook