Νίκος Καλογερής: Άντεξαν τα Χανιά στην κακοκαιρία – Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

νίκος-καλογερής-άντεξαν-τα-χανιά-στην-1123330

Άντεξαν τα Χανιά, στην κακοκαιρία των τελευταίων 24ώρων, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, στο πλαίσιο της σύσκεψης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί, με τη συμμετοχή δημάρχων, του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και υπηρεσιακών παραγόντων.

Όπως είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων αν και παρατηρήθηκαν προβλήματα, εντούτοις αυτό που διαπιστώθηκε είναι πως, τα έργα και οι παρεμβάσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα εξαιτίας της θεομηνίας και των καταστροφών που προκάλεσε στον τόπο, θωράκισαν τα Χανιά με αποτέλεσμα οι πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις να μην έχουν ως αποτέλεσμα καταστροφικές συνέπειες.

Στα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία σε ολόκληρο το νησί αναφέρθηκε και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, που σημείωσε οτι τα περισσότερα και πιο έντονα καταγράφηκαν στο Ηράκλειο.

Οι δηλώσεις των κ.κ. Αρναουτάκη και Καλογερή:

zarpanews.gr

2 thoughts on “Νίκος Καλογερής: Άντεξαν τα Χανιά στην κακοκαιρία – Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook