Νεκρός 55χρονος με κορονοϊό σε δεξαμενόπλοιο που βρίσκεται αρόδου στην Κρήτη

νεκρός-55χρονος-με-κορονοϊό-σε-δεξαμενό-1208607

Επιχείρηση μεταφοράς της σορού ενός 55 χρόνου Φιλιππινέζου, μέλος του πληρώματος του ελληνικού δεξαμενόπλοιου HEROIC που βρίσκεται αρόδου στους Καλούς Λιμένες.

Το πλοίο πληροφόρησε χθες το απόγευμα πως δυο μέλη του πληρώματος ο Φιλιππινέζος και ο Έλληνας πρώτος μηχανικός του πλοίου είχαν προσβληθεί από κορωνοιό. Χθες αργά το βράδυ με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε ο Έλληνας ναυτικός στο νοσοκομείο Ρόδου ενώ το πλοίο προσέγγισε τα κρητικά ύδατα. Τελικά λόγω και της σφοδρής θαλασσοταραχής το πλοίο έφτασε στους Καλούς Λιμένες το μεσημέρι όμως ήταν ήδη αργά για τον άτυχο 55χρονο.

Στο δεξαμενόπλοιο έγιναν τεστ κορωνοϊού σε όλο το πλήρωμα και αναμένονται τα αποτελέσματα τους, ενώ βρίσκεται ανοιχτά της θάλασσας.

Πηγή: cretalive.gr

One thought on “Νεκρός 55χρονος με κορονοϊό σε δεξαμενόπλοιο που βρίσκεται αρόδου στην Κρήτη

  1. Και γιατί δεν έβγαλαν και τον Φιλιπίνο μαζί με τον Α’ μηχανικό ? Από ότι ξέρω οταν ένας ναυτικός κινδυνεύει συντρέχουν όλες οι ακτοφυλακές, τα πλοία της περιοχής, ελικόπτερα και ψαράδικα, να τους βγάλουν από το πλοίο για να σώσουν τη ζωή τους ! Έχω την υποψία ότι η εταιρεία αποφάσισε να υποστεί το οικονομικό κόστος του Ά μηχανικού λόγω βαθμού και μάλλονηταν ¨ της εταιρείας ¨ αλλά όχι του Φιλιπινου που μαλον ηταν ναύτης, λίπανσης κλπ. Μια μυνηση στην εταιρεία από την οικογένεια του Φιλιπινεζου είναι ενδεδειγμένη και απαραίτητη. Το πλοίο ήταν για μέρες κοντά σε ακτές που έδινε άνετα την ευκαιρεια σε ελικόπτερο η ταχύπλοο να βγει σε νοσοκομείο. Και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν κολλήματα βίζας, άδειας, κλπ είναι επιχειρήσεις διάσωσης ! Θα έβαζα στοίχημα ότι το πλιο είναι Ελληνικών συμφερόντων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook