Νέα τραγωδία στους δρόμους των Χανίων! Μία 20χρονη κοπέλα νεκρή και 5 τραυματίες μετά από μετωπική σύγκρουση στην εθνική | Photos + Video

νέα-τραγωδία-στους-δρόμους-των-χανίων-904647

Μία νέα τραγωδία στους δρόμους των Χανίων έρχεται να προστεθεί στην ήδη μακρά λίστα, καθώς σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 7, η μετωπική σύγκρουση ενός φορτηγού με ΙΧ είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μίας νεαρής γυναίκας και τον τραυματισμό άλλων πέντε ατόμων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος της εθνικής οδού Χανίων-Ρεθύμνου στους Αγίους Πάντες, με τα έξι άτομα, στην πλειοψηφία τους νεαρής ηλικίας, να μεταφέρονται στο νοσοκομείο Χανίων.

Συγκεκριμένα, νεκρή είναι μία κοπέλα 20 ετών, ένας 20χρονος άνδρας νοσηλεύεται, ενώ ένα δεύτερο άτομο ηλικίας 30 ετών θα έμπαινε στο χειρουργείο. Λιγότερο σοβαρή είναι η κατάσταση δύο ακόμη ατόμων, 24 και 21 ετών, καθώς και του οδηγού του φορτηγού. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι Έλληνες.

Οι συνθήκες του περιστατικού παραμένουν άγνωστες, με το αρμόδιο τμήμα της τροχαίας του ΒΟΑΚ να διερευνά τα αίτια που προκάλεσαν το νέο δυστύχημα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook