Νάνσυ Αγγελάκη: Έχω μάθει να παλεύω στα δύσκολα

νάνσυ-αγγελάκη-έχω-μάθει-να-παλεύω-στα-849532

Την ανάγκη να γίνουν οι απαραίτητες συνεργασίες και συνέργειες δυνάμεων και στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων μετά τις επικείμενες εκλογές, τόνισε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Χανίων με το συνδυασμό «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας» Νάνσυ Αγγελάκη σε συνέντευξή της στον Super FM 89.6

H κ. Αγγελάκη απάντησε σε σχετική ερώτηση, σχετικά με την συμπόρευση του συνδυασμού της -μέχρι πρότινος- υποψήφιας δημάρχου Χανίων με αυτόν του Γρηγόρη Αρχοντάκη, ότι «η συμπόρευση έγινε εξ΄ανάγκης γιατί αυτό αφουγκραζόμουν από τους πολίτες ότι έπρεπε να κάνω. Ούτως ή άλλως το σύστημα αυτό επιβάλλει να γίνουν συνεργασίες για να αποδοθεί έργο απτό. Αν ήθελα να βολευτώ, θα επέλεγα πιο εύκολες λύσεις! Όπως πάντα όμως, έχω μάθει να παλεύω στα δύσκολα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Στήριξε την άποψή της πως για τα έργα πρέπει να υπάρχει εποπτεία από μεριάς του Δήμου για να τηρούνται οι προδιαγραφές και να ανταποκρίνεται ποιοτικά. Μάλιστα, σύμφωνα με την κα Αγγελάκη «για το έργο της ανακατασκευής του τάπητα στη Νεάρχου παραδείγματος χάρη, παρότι η ίδια εργασία έγινε και πριν από λίγα χρόνια, αν είχαν συντηρηθεί σωστά τα κομμάτια του δρόμου που εμφάνισαν προβλήματα, πιθανότατα δεν θα χρειάζονταν τόσο άμεσα να γίνει και πάλι το έργο».

Τέλος, για την πορεία της ως αντιδήμαρχος και ενεργό μέλος της μείζουσας αντιπολίτευσης κατά την τρέχουσα θητεία του δημοτικού συμβουλίου, η κα Αγγελάκη είπε πως έχει γίνει αυτοκριτική, που ωστόσο θα πρέπει να εστιαστεί στα καλά που έφερε για τον νέο καλλικρατικό Δήμο Χανίων -το 2010-, η διακυβέρνηση της παράταξης Σκουλάκη.

Τα λάθη, όπως είπε, συγκεντρώνονται κυρίως στις εσφαλμένες επιλογές προσώπων που βρίσκονταν σε καίριες θέσεις της δημοτικής αρχής.

zarpanews.gr

One thought on “Νάνσυ Αγγελάκη: Έχω μάθει να παλεύω στα δύσκολα

  1. Για την διαχείριση του αεροδρομίου Χανίων από την FRAPORT τι εχουν να πουν οι υποψηφιοι Δημαρχοι κ Περιφερειαρχες?Μία ερώτηση κανω κ εγω ο καψερος….χαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook