Κρήτη | «Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους» λέει ο σύζυγος της Γλυκερίας που πέθανε μετά τον εμβολιασμό

κρήτη-να-εξηγήσουν-στα-παιδιά-μου-για-1230457

Ξέσπασε ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας από το Ηράκλειο, η οποία υπέστη θρόμβωση λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca και τελικά πέθανε.

Ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης μίλησε το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1 με αφορμή τη νέα οδηγία της Επιτροπής Εμβολιασμών για το εν λόγω σκεύασμα.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοινώθηκε την Δευτέρα (14/6) στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, υπάρχει σύσταση το εμβόλιο της AstraZeneca να μην χορηγείται στους κάτω των 60 ετών, ακόμη κι αν έχει ήδη γίνει η πρώτη δόση (Δείτε ΕΔΩ).

Ο κ. Κρυοβρυσανάκης αποφάσισε να μιλήσει, καθώς όπως είπε στον ΑΝΤ1, «δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία». «Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, σώσαμε άλλους», είπε και πρόσθεσε «θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι», ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν υπέρ των εμβολιασμών και έδωσαν αγώνα γι’ αυτό.

Αναφερόμενος στην επιτροπή εμβολιασμού ο κ. Κρυοβρυσανάκης είπε ότι «ανερυθρίαστα λένε ότι κάναμε το εμβόλιο αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια» και σημείωσε ότι η επιτροπή με αυτό που κάνει «είναι σαν να ομολογεί ότι έχει κάνει ένα έγκλημα».

Μιλώντας για την περίοδο που η άτυχη Γλυκερία ήταν στο νοσοκομείο και οι γιατροί έλεγαν ότι ενδέχεται το πρόβλημά της να οφείλεται στον εμβολιασμό, η σύζυγός του, του ζήτησε να μην ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφο, καθώς δεν ήθελε να γίνει σημαία των αντιεμβολιαστών.

«Παλινωδίες και λάθη της επιστημονικής κοινότητας, αυτοί δημιουργούν την σύγχυση», είπε τέλος ο κ. Κρυοβρυσανάκης.

2 thoughts on “Κρήτη | «Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους» λέει ο σύζυγος της Γλυκερίας που πέθανε μετά τον εμβολιασμό

  1. Λυπάμαι για τον πένθος του, ειδικά όταν είναι τόσο σοκαριστικό, δηλαδή να κάνεις κάτι το οποίο σε πείσανε τυφλά οτι είναι καλό για εσένα, να παραβλέπεις όλα τα καμπανάκια των ανεξάρτητων διεθνών επιστημονικών επιτροπών καθώς και των πιο σημαντικών επιστημόνων που έχουμε τώρα, και παρ’ όλα αυτά να παραδίδεις τη ζωή σου στα χέρια κάποιων που… τι να λέμε καν.. απλά δεν πείθουν. Ας μας εξηγήσει λοιπόν κι εκείνος ΓΙΑΤΙ «έδωσαν αγώνα υπέρ των εμβολιασμών», όπως λέει. Υπάρχουνε τεκμήρια, υπάρχουν εξηγήσεις, προσπαθούν να τις κουκουλώσουν αλλά υπάρχει πολύ δυνατός αντίλογος που μπορεί κανείς εύκολα να πληροφορηθεί.
    Το να ζητάει τώρα «τα ρέστα» από κάτι που ήξεραν ότι μπορεί να έχει θανατηφόρες παρενέργειες, δεν αρμόζει. Όλη η υφήλιος βράζει με τις εγκληματικές ενέργειες των φαρμακευτικών και των διεφθαρμένων κυβερνήσεων που τις υπηρετούν, αυτοί ΓΙΑΤΙ τους πίστεψαν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook