Να εξηγήσει ο Πέτσας γιατί έδωσε δημόσιο χρήμα σε κανάλι που λέει ότι ο κορονοϊός είναι «συνομωσία για να πεθάνουν 15.000 παιδιά»

Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναρωτιέται “γιατί ο κ. Πετσας χρηματοδότησε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους”

Τηλεοπτικό κανάλι έλαβε 32.400 ευρώ ενώ το ίδιο “παίζει” εκπομπές που παρουσιάζουν τον κορονοϊό ως… κοροϊδία και δίνουν συμβουλές νομικών για αποφυγή της μάσκας…

Ο κ. Πέτσας χρηματοδότησε με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την καμπάνια «μένουμε ασφαλείς» κανάλι, το οποίο παρέχει σε εκπομπή του νομικές συμβουλές κατά της καραντίνας και της υποχρεωτικής μάσκας, που προωθεί την αυτοδικία και χαρακτηρίζει τον κορονοϊό και τις μάσκες «συνομωσία για να πεθάνουν 15.000 παιδιά και να φτιαχτεί ένα κιλό αδρενόχρωμα».

Περιμένουμε από τον κ. Πέτσα να εξηγήσει στους πολίτες γιατί έδωσε δημόσιο χρήμα με πρόσχημα την πανδημία, σε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους. Αν δεν μπορεί, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον πως παράγεται το «αδρενόχρωμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ