Να εμπιστευτώ τα προσωπικά μου στοιχεία σε μία στοιχηματική εταιρεία;

να-εμπιστευτώ-τα-προσωπικά-μου-στοιχε-831542

Από το 2000 που πρωτογνωρίσαμε το online betting μέχρι σήμερα η εξέλιξη είναι ραγδαία. Τα τελευταία έξι χρόνια, μάλιστα, που μπήκε σε εφαρμογή το νομικό πλαίσιο για το διαδικτυακό στοίχημα, η ασφάλεια είναι δεδομένη. Τα οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που έχουν αδειοδοτηθεί στην ελληνική αγορά προσφέρουν την απαραίτητη αξιοπιστία. Αυτό είναι και το βασικότερο κριτήριο για κάποιον που ποντάρει τα χρήματά του.

Προτού καταλήξετε στην επιλογή σας, είναι εύκολο μέσω Ιντερνετ να κάνετε έρευνα για τις ιστοσελίδες στοιχήματος που υπάρχουν στην αγορά. Υπάρχει σε πολλά σάιτ αξιολόγηση των στοιχηματικών, ενώ είναι εύκολο από διάφορα φόρουμ να βρείτε θετικά ή αρνητικά σχόλια παικτών.

Προσωπικά δεδομένα

Όλες σχεδόν οι στοιχηματικές προσφέρουν υψηλά μέτρα ασφαλείας, τα λεγόμενα Firewalls, για τα προσωπικά σας δεδομένα. Όλα είναι κρυπτογραφημένα και δεν μπορεί κάποιος τρίτος εύκολα να τα παραβιάσει. Η τεχνολογία κωδικοποίησης SSL αποκλείει την αποκωδικοποίηση των προσωπικών στοιχείων. Κατά συνέπεια, πρέπει να νιώθετε ασφαλείς.

Από την άλλη πλευρά, αν το διαδίκτυο σας φαίνεται χαοτικό και τρομακτικό, πάρτε μία βαθιά ανάσα. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Σίγουρα αρχικά θα αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία, ιδίως εσείς που είστε μεγαλύτερης ηλικίας και όχι τόσο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Αλλά δεν έχετε παρά, πριν κάνετε οτιδήποτε, να συμβουλευτείτε κάποιον με πείρα. Μόλις σας εξηγήσει με απλά λόγια τη διαδικασία, θα αντιληφθείτε ο,τι πρόκειται για κάτι απλό και εύκολο. Το Betarades.gr Νο1 ενημερωτικό σάιτ για το στοίχημα είναι δίπλα 24ώρες το 24ωρο για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μέιλ στο: [email protected]

Bookmakers κολοσσοί

Επί 20 σχεδόν χρόνια υπάρχουν στοιχηματικές κολοσσοί που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Από αυτή και μόνο την παράμετρο είναι εφικτό να επιλέξετε μία με ισχυρό brand name. Ενα δυνατό όνομα είναι δεδομένο ότι προσφέρει ασφάλεια στις συναλλαγές, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Σε αντίθεση με κάποια στοιχηματική που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος. Αλλωστε δεν έχει ακουστεί το παραμικρό αρνητικό τόσα χρόνια σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων των παικτών.

Αδειδότηση

Αν ο bookmaker έχει αδειοδοτηθεί στην Ελλάδα (όπως παράδειγμα η Sportingbet, που ανήκει στο καθεστώς των 24άρων νόμιμων στοιχηματικών), είναι βέβαιο ότι παρέχει νόμιμα τις υπηρεσίες της. Για να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια, δείτε σε ποια αρχή έχει εκδοθεί η άδεια, καθώς και τον τόπο έδρας. Η Μεγάλη Βρετανία, η Μάλτα και το Γιβραλτάρ διαθέτουν το μεγαλύτερο δείκτη αξιποιστίας από όλες τις πλευρές. Αν έχετε γνώση για όκα αυτά τα δεδομένα, μπορείτε χωρίς ενδοιασμό να μπείτε στον μαγικό κόσμο του στοιχήματος.

Δείξτε προσοχή με στοιχηματικές που έχουν διαφορετική έδρα, διότι οι έλεγχοι δεν είναι πάντοτε ιδιαίτερα αυστηροί.

Εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο

Η λειτουργία του τμήματος εξυπηρέτησης παίζει καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή. Μπορεί να γίνει μέσω chat, μέσω e-mail ή τηλεφωνικά. Η στοιχηματική που λειτουργεί σε 24ωρη βάση κάνει τον παίκτη να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε παίκτες που έχουν εγγραφεί σε sites στοιχήματος και είναι ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες. Ενημέρωση αντίστοιχα υπάρχει και σε διάφορα φόρουμ. Ο παίκτης που είναι συνήθως δυσαρεστημένος έχει δύο βασικούς λόγους: Ο ένας έχει να κάνει με τις συναλλαγές και τα κέρδη του και ο άλλος με την πληθώρα των επιλογών.

Αν ο παίκτης πληρώνεται άμεσα μετά από ένα κερδισμένο στοίχημα, έχει κάθε λόγο να νιώθει ασφαλής. Εφόσον εμπιστευθεί μια στοιχηματική, δύσκολα θα ξεκολλήσει από αυτή. Κατά συνέπεια η σχέση αυτή χτίζεται στο χρόνο. Και δεν υπάρχουν bookmakers που να μην θέλουν τα μέλη τους να αυξάνονται.

Συναλλαγές

Στους τρόπους και στην ταχύτητα της ανάληψης κρίνονται τα πάντα. Όσο απλή και γρήγορη είναι η κατάθεση, άλλο τόσο πρέπει να είναι και η ανάληψη. Ο παίκτης δεν θέλει να περιμένει καθόλου μέχρι να πάρει τα χρήματά του. Οι συναλλαγές είναι το άλφα και το ωμέγα.

Κατάθεση με κάρτα προσφέρουν όλες οι ιστοσελίδες στοιχήματος. Ωστόσο, η Paysafecard και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill και Νeteller είναι πλέον εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία.

Πριν ξεκινήσετε, ελέγξτε τα κατώτερα όρια κατάθεσης και ανάληψης, όπως και τυχόν χρεώσεις στις συναλλαγές. Το max bet είναι προτιμότερο να το αποφεύγετε, ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση η ασφάλεια είναι δεδομένη από τη στιγμή που ο bookmaker θα το δεχτεί. Πριν κάνετε πάντως την τελική επιλογή αναζητείστε μια Νόμιμη Ιστοσελίδα στοιχήματος στα δικά σας μέτρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook