Μποφίλιου για #metoo: «Ο αδερφός μου να το έκανε, έχει τελειώσει για εμένα»

μποφίλιου-για-metoo-ο-αδερφός-μου-να-το-έκ-1388183

Η Νατάσα Μποφίλιου σε μία σπάνια συνέντευξή της, μίλησε για το ελληνικό #metoo και ήταν πραγματικά πολύ έντονη αλλά και αμετακίνητη στα «πιστεύω» της.

Η Νατάσα Μποφίλιου αρχικά είπε:

«Είμαι ένας άνθρωπος που τοποθετείται πολιτικά και κοινωνικά. Οι άνθρωποι που έχουμε δημόσιο βήμα έχουμε αποκτήσει μία καθαρή και συγκεκριμένη φωνή κι αυτό είναι ευχάριστο, γιατί ξέρουμε πια να βλέπουμε ποιος είναι ο καθένας πίσω από τη μάσκα».

«Δεν με νοιάζει εάν έχεις καλή φωνή, είσαι λαμπερός, χορεύεις, έχεις μεγάλες επιτυχίες ή ταλέντο, θέλω να είσαι με τον άνθρωπο. Είμαι με το θύμα, είμαι με αυτόν που έχει υποστεί αυτή την αθλιότητα που έχει καταστρέψει τη ψυχή του. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διαλύσει τη ψυχή ενός ανθρώπου κακοποιώντας τον. Ο αδερφός μου να το έκανε, θα είχε τελειώσει για μένα».

Μιλώντας στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, είπε για την κακοποίηση γυναικών σε κάθε χώρο: «Είμαι με το θύμα, ξεχνώ. Τελειώνει αυτό για εμένα και δεν είναι ενδεχομένως ο άνθρωπος που γνώριζα.

Έχω εγώ ευθύνη που νόμιζα ότι είναι κάποιος άλλος άνθρωπος. Είμαι με αυτόν που έχει υποστεί αυτήν την αθλιότητα, αυτόν που έχει καταστραφεί η ψυχή του. Δεν έχει κανείς δικαίωνα να του το διαλύσει».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Ο αδερφός μου να το έκανε, έχει τελειώσει για εμένα και δεν είναι αδερφός μου.

Είναι αδερφή μου αυτή που κακοποιήθηκε. Είναι ντροπή για τις ίδιες τις λέξεις αυτά που λέμε για το Me Too. Για αυτό ας σταματήσουμε να μιλάμε γιατί είμαστε πολύ λίγοι».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook