Μήνυμα νίκης από τον Γρηγόρη Αρχοντάκη στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού “Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας” | Photos

Μήνυμα νίκης έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Αρχοντάκης στον κόσμο που έδωσε το “παρών” στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του “Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας” που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, στα Χανιά.Ο κ. Αρχοντάκης, κάλεσε τους Χανιώτες να συστρατευθούν μαζί του για να “γυρίσει σελίδα ο Δήμος” στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Χανίων.“Έφτασε η ώρα να περάσουμε τα Χανιά στην Επόμενη Μέρα!  Μια καλύτερη μέρα!
Όλα τα μηνύματα από όλες τις πλευρές είναι εξαιρετικά! Είμαστε μια ανάσα πριν τον στόχο μας! Σας ευχαριστώ πολύ που είστε μαζί μας απόψε!  Και κυρίως, ευχαριστώ την Ομάδα μας για την προσπάθεια που έχει καταβάλλει μέχρι σήμερα!

Την προσπάθεια να διαμορφώσουμε το Πρόγραμμά και την Πρότασή μας και να τα μεταφέρουμε στους συμπολίτες μας!
Η προσπάθειά μας είναι ομαδική και η επιτυχία μας ανήκει σε όλους τους Χανιώτες!

Πρέπει να κορυφώσουμε την προσπάθειά μας και να μην αφήσουμε ούτε μία ψήφο να πάει χαμένη!
Μην αφήνετε να σας επηρεάζει η παραπληροφόρηση, τα πληρωμένα δημοσιεύματα και οι δήθεν διαρροές δήθεν δημοσκοπήσεων .
Όλα δείχνουν ότι σε λίγο θα αναλάβουμε την μεγάλη ευθύνη να οδηγήσουμε το Δήμο μας στην Επόμενη Μέρα!
Μένουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και δε σταματάμε τον αγώνα μέχρι την ώρα που κλείνουν οι κάλπες!” ανέφερε μεταξύ άλλων.Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη σημειολογία της επιλογής του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας για την εκδήλωση:

“Βρισκόμαστε σήμερα στην καρδιά της πόλης!
Στον πολύ όμορφο, αλλά ταυτόχρονα παραμελημένο αυτό χώρο. Ταυτόχρονα, πίσω μας, υψώνεται ένα κομμάτι της Ιστορίας μας. Επίσης παραμελημένο, μετά από την καταστροφή που υπέστη. Επιλέξαμε το χώρο αυτό, γιατί θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα!Αφενός, ότι στο αστικό περιβάλλον που ζούμε, οι ελεύθεροι χώροι είναι μια παράμετρος που προσδιορίζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής σ’ ένα Δήμο και αποτελούν μέτρο του πολιτισμού του. Αφετέρου, ότι μέτρο του πολιτισμού ενός Δήμου αποτελεί και η διαφύλαξη και η προβολή των ιστορικών κτιρίων, κομμάτι της διαδρομής μας μέσα στο χρόνο.

Η φιλοσοφία μας για τους ελεύθερους χώρους έγκειται ακριβώς στο γεγονός του δημόσιου χαρακτήρα τους και της ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών. Η φιλοσοφία μας για τα Μνημεία Πολιτισμού του Δήμου μας έγκειται στην ανάδειξη της ιδιαίτερης ταυτότητάς μας, προσφορά γνώσης στους συμπολίτες μας, πόλος έλξης για τους επισκέπτες μας.
Προτεραιότητα του Συνδυασμού μας, όπως παρουσιάσαμε και πριν μερικές μέρες σ’ αυτόν τον τομέα, είναι να γίνει ένας ουσιαστικός σχεδιασμός σε όλους τους δημόσιους χώρους του Δήμου Χανίων, με έμφαση στη λειτουργικότητα, την αισθητική και τις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας. “Όπως υποστήριξε, “ο τόπος μας έχει απεριόριστες δυνατότητες:  Ομορφιά και ιστορία, μια παλιότερη γενιά φορτωμένη με μνήμες και περηφάνια και μια νεότερη μορφωμένη και δυναμική. Εμείς, οι φανατικοί Χανιώτες δεν ανεχόμαστε την αίσθηση παρακμής και εγκατάλειψης που συναντάς παντού στην πόλη. Όλοι δυστυχώς συμφωνούν ότι τα Χανιά έχουν μείνει πίσω!  Σε μια τέτοια πόλη αξίζουν πολλά περισσότερα”.Μήνυμα ενότητας 

Συνεχίζοντας, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους εξέφρασε την πεποίθηση ότι  ο Δήμος Χανίων πρέπει να προχωρήσει ενωμένος με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση, σε μια επανάσταση του αυτονοήτου και της κοινής λογικής. Από τα μικρά στα μεγάλα, από τα αυτονόητα στο όνειρο. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο! Γιατί αξίζουμε τα καλύτερα!
Για μας και τα παιδιά μας! Δεν περισσεύει κανείς! Η Επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους μαζί! Σ’ αυτήν την προσπάθεια σας θέλουμε μαζί μας!
Έχουμε τέτοια δυναμική που τίποτα δε μπορεί να την ανατρέψει!”

Νάνσυ Αγγελάκη: Αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την απόφαση της συμπόρευσης με τον Γρηγόρη Αρχοντάκη

Νωρίτερα, την εκδήλωση άνοιξε η Νάνσυ Αγγελάκη, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους. “Όλοι μαζί, μια δυνατή ομάδα, με μοναδικό γνώμονα να πάμε τα Χανιά μας μπροστά, πορευόμαστε προς τη νίκη.
Έχουμε την επιστημονική κατάρτιση, τη θέληση και την εμπειρία να συμβάλουμε διεξοδικά στη βελτίωση του Δήμου μας. Τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Δημοτών λύνοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας και μη.Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε την οικογένεια. Να βάλουμε μπροστά τις ανάγκες του πολίτη. Με θέσεις εργασίας, με τη δημιουργία παιδικών σταθμών, με τη φροντίδα της τρίτης ηλικίας και ατόμων με ειδικές ικανότητες αλλά και με πληθώρα δράσεων να στηρίξουμε και να ενεργοποιήσουμε τον κάθε πολίτη χωριστά.Ήρθε η ώρα να επανασχεδιάσουμε την πόλη, με την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και την ενοποίηση των κοινοχρήστων χώρων. Με την πεζοδρόμηση του μεγαλύτερου μέρους της Παλιάς πόλης, την ανάπτυξη περιπατητικών διαδρομών,ποδηλατοδρόμων και τη δημιουργία νέων χώρων άθλησης σε όλο το εύρος του Δήμου ώστε να μπορούν να αναπτυχθούν δράσεις για νέους.Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ανάπτυξη των πρώην περιαστικών δήμων. Κάθε ένας απ’ αυτούς έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πολλές δυνατότητες ανάπτυξης. Συλλογικά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Με οδηγό την εμπειρία μας και την βούλησή μας για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, θα συμπορευτούμε όλοι μαζί, μέσα από την συνεργασία και τον διάλογο σε μία πορεία με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.Η γνώμη κάθε πολίτη είναι σημαντική. Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε.
Οφείλουμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο Δήμο. Για όλους εμάς που ζούμε, εργαζόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σε κάθε γωνιά του.

Σε όλους τους Χανιώτες χρωστάμε ένα πρωτοπόρο και τεχνολογικά καινοτόμο Δήμο, που θα βρίσκεται ουσιαστικά δίπλα τους.Είμαι βέβαιη ότι η κοινωνία μας θα μας εμπιστευτεί, δίνοντάς μας την ευκαιρία και την δυνατότητα να παλέψουμε, όλοι μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας.
Σας ευχαριστώ για την παρουσία και τη στήριξη σας.
Είμαστε έτοιμοι με το Γρηγόρη να κάνουμε τα λόγια, πράξεις!” τόνισε.Η εκδήλωση συνεχίστηκε με κέρασμα σε μπουφέ και συναυλία με τον Μάνο Μαλαξιανάκη και την ορχήστρα του.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ