Μια δασκάλα γράφει για την πτήση του F-16 πάνω από τα Χανιά

μια-δασκάλα-γράφει-για-την-πτήση-του-f-16-π-922380

Μια διαφορετική άποψη για τις χθεσινές χαμηλές πτήσεις πολεμικού αεροσκάφους F-16 που ξεσήκωσαν τα Χανιά (δείτε ΕΔΩ) με τον εκκωφαντικό θόρυβο, εκφράζει στο zarpanews.gr μία δασκάλα δημοτικού σχολείου της πόλης, που περιμένει μία δημόσια συγγνώμη της πολεμικής αεροπορίας, για τον τρόμο που κυρίευσε τους μαθητές της, αφού για κάποιους εξ αυτών ο ήχος των τουρμπίνων ξύπνησε… τραγικές μνήμες.

Αναλυτικά το κείμενο της δασκάλας

«Ήταν 11.30 το μεσημέρι, σήμερα (σ.σ χθες), όταν οι μαθητές του σχολείου μας, έτρεχαν τρομοκρατημένοι πάνω κάτω στην αυλή, κάποιοι φωνάζοντας και κάποιοι κλαίγοντας. Ειδικά οι μαθητές μας από τη Συρία έκλαιγαν ανακαλώντας μνήμες από τους εκεί βομβαρδισμούς που στέρησαν τη ζωή στους δικούς τους.

Μητέρα από τη Συρία ήρθε κλαίγοντας στο σχολείο φοβούμενη για τα χειρότερα, ανακαλώντας κι εκείνη τις δικές της τραυματικές εμπειρίες. Οι δάσκαλοι κλείναμε τα αυτιά μας μην αντέχοντας τον εκκωφαντικό θόρυβο.

Και η απάντηση που πήραμε από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της πολεμικής αεροπορίας ήταν ότι γινόταν εκπαιδευτική άσκηση! Τόσο απλά. Και ο σχολιασμός σας αναφέρει «επίδειξη στο κοινό» και κάνει λόγο για «εκπληκτικές εικόνες».

Και αναρωτιέμαι ως εκπαιδευτικός και κάτοικος της πόλης τι είδους κοινό είναι αυτό που αρέσκεται να παρακολουθεί πολεμικές επιδείξεις και τι είδους εκπληκτικές μπορεί να είναι οι εικόνες που σε πραγματικές συνθήκες σκοτώνουν αμάχους.

Λυπάμαι.

Μία δημόσια συγγνώμη της πολεμικής αεροπορίας προς τα σχολεία της πόλης μας είναι το λιγότερο.»

zarpanews.gr

43 thoughts on “Μια δασκάλα γράφει για την πτήση του F-16 πάνω από τα Χανιά

  1. Να ενημερώσουμε την κυρία, ότι:
    Πρώτον, οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες γίνεται ώστε σε καιρό πολέμου να μπορούν να σκοτώσουν στρατιωτικό προσωπικό του εχθρού και όχι αμάχους!
    Έτσι υπερασπίζονται την ελευθερία της πατρίδας μας και κατ’ επέκταση, της κυρίας δασκάλας!
    Δεύτερον: ευτυχώς για όλους εμάς υπάρχουν όλοι αυτοί που διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά, σε αεροπλάνα, σε πλοία, σε υποβρύχια,στα σύνορα του Έβρου και στις εσχατιές του Αιγαίου μας και διατηρείται αυτή η ελευθερία!
    Τρίτον: αν νομίζει ότι όλα αυτά είναι μακρινά και αφορούν κάποιους άλλους, ας κάνει μια βόλτα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου που καθημερινά πετούν από πάνω Τούρκοι και μας απειλούν απροκάλυπτα! Ή ας πάει μια βόλτα ως την πράσινη γραμμή της αιματοβαμμένης Κύπρου…
    Και αναρωτιέμαι: με τέτοιες απόψεις από τους εκπαιδευτικούς τι ιδέες περνάνε στα παιδιά μας;;;;
    Τέλος,την συγγνώμη την οφείλει η ίδια σε όλους τους πεσόντες εν ώρα καθήκοντος σε καιρό ειρήνης!
    Ευχαριστώ!

    1. επειδή μάλλον είσαι βλαμμένος, και δεν καταλαβαίνεις οτι αυτό που είπε η δασκάλα είναι η κοινή λογική, και οτι κοιτώντας το δέντρο ΄χανεις το δάσος να σου πω τα εξής: προ εικοσαετίας δούλευα στην διάνοιξη των σηράγγων της καλιάς σκάλας οπου προφανώς, γίνονταν ανατινάξεις. όταν ξεκινήσαμε το πρώτο μέτωπο της τελευταίας σήραγγας, ήρθε ο εργοταξιάρχης φρικαρισμένος και μας είπε το εξής γεγονός: σε ξενοδοχείο που βρισκόταν κοντά (περίπου 1 χιλιόμετρο) στο έργο, φιλοξενούνταν παιδάκια με ειδικές ανάγκες διανοητικής φύσης. Αυτά με την έκρηξη τρόμαξαν και ένα από αυτά με βαρύ αυτισμό πήγε να πηδήξει από το μπαλκόνι. Τηλεφώνησε λοιπόν ο ξενοδόχος και είπε οτι προφανώς δεν έχει απαίτηση να σταματήσει το έργο, αλλά στοιχειωδώς απαιτεί να τον παίρνουν τηλέφωνο μια ώρα πριν την ανατίναξη για να είναι οι συνοδοί και το προσωπικό έτοιμοι και να λάβουν τα μέτρα τους, γιατί την επόμενη φορά μπορεί να μην προλάβουν να σταματήσουν το παιδί πριν πηδήξει. Αυτό ακριβώς ζήτησε η δασκάλα. Αν δεν το καταλαβαίνεις… τι να σου πω.
      Δεύτερο Ως Μεγαρίτης, έχουμε μάθει να συμβιώνουμε με πολεμικά ελιπόπτερα, αεροπλάνα, πυροβολικό, λοκατζήδες, ρίψεις αλεξιπτωτιστών κλπ. Ο δήμαρχός μας επι δύο τετραετίες είναι ο πρώην διοικτής της σχολής πυροβολικού. Το πεδίο βολής της σχολής είναι μέσα στα όρια του δήμου και τα βλήματα περάνε πάνω από τις ελιές ακριβώς την περίοδο που είμαστε όλοι στον κάμπο και τις μαζεύουμε. Όμως, όταν γίνονται βολές γίνεται δημόσια ανακοίνωση και περιπολούν αστυνομία/στρατός στην περιοχή στόχευσης και απαγορεύεται η κυκλοφορία γύρω γύρω ακριβώς για να μη γίνει ατύχημα. Μάλιστα στο παρελθόν έχει σκάσει βλήμα (από βλήμα αρχηγό στοιχείου) σε παρακείμενη αποθήκη και την έχει κάνει ντούγες. Γι’αυτό και πάγιο αίτημα των κατοίκων είναι να απομακρυνθεί το πεδίο από την κατοικημένη περιοχή (όχι από τη πόλη).
      Στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας ορίζουν ασκήσεις αεροπλάνων να μην γίνονται σε κατοικημένες περιοχές. Αν δεν το γνωρίζεις, στο Αβιάνο ένας χειριστής έκανε λάθος στο υψόμετρο, έκοψε ένα καλώδιο τελεφερίκ και σκότωσε 150 άτομα. Φαντάσου σε μια δυσλειτουργία του αεροπλάνου να πέσει πάνω στην πόλη. Στα Μέγαρα πχ τα ελικόπτερα έχουν ζώνη αποκλεισμού πανω από την πόλη και κάνουν κύκλο γι’αυτό το λόγο ακριβώς.
      Τώρα αν μας θεωρείς ανθέλληνες… είσαι βλάκας

  2. Μας τα κάνατε «τσουρέκια» οι αριστεροί αναρχοάπλυτοι και οι φιλοξενούμενοι σας λαθροεισβολείς εμείς γουστάρουμε και αεροπλάνα και στολές με ελληνικό εθνόσημο εάν δεν σας αρέσει εδώ πέρα στον αγύριστο!!!!!!

    1. Αν τα γουστάρετε να πάτε σε κανένα ξερονήσι μαζί με τα μαχητικά που για να ξεκαυλώνουν κάποιοι στρατόκαυλοι ξοδεύουν 15.000€ για κάθε ώρα πτήσης και να κάθεστε να ξεκουφαίνεστε και να αναπνέετε τα καυσαέριά του. Κρατάτε και μια σημαία στο κάθε χέρι και καθίστε εκεί να κάνετε τους πατριώτες.

  3. Ας ρωτήσει το κοινό που κατά χιλιάδες επισκέπτονται την 115 Π.Μ στη γιορτή της αεροπορίας για να θαυμάσουν από κοντά τα παιδιά αυτά που διακυνδινεύουν τη ζωή τους καθημερίνα στα σύνορα ( με μισθούς μνημονίων) !!!
    Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος , οι ίδιοι εσείς φταίτε που εκφράζετε απόψεις μετά την πλύση εγκεφάλου που έχετε υποστεί.Γιατί αν πάτε λίγα χρόνια πίσω θα δείτε τη διαφορά του τότε και του σήμερα του ίδιου σας του εαυτού στις απόψεις σας και όχι μόνο.
    Άντε… χάπατα..

  4. Η συγκεκριμένη «κυρια» δασκαλα γιατι δεν παει να διδαξει σε σχολειο στην γειτονικη Τουρκια του Ερντογαν?
    Εκει θα εχει την ευκαρια να απαιτησει και απο τη δικη τους αεροπορια μια «δημοσια συγνωμη» για το «εκκωφαντικο θορυβο» και τον «τρομο» που προκαλουν και οι δικες τους «τουρμπινες».
    Αραγε υπαρχει κανει δασκαλος/-α να ανταπαντησει στη συναδελφο του?

  5. vre de pa na deite an erxomai, stratokavloi tou pliktrologiou pou thelete aeroplana na petane apo pano sas…geloia atoma!!!na pate eseis stin 115 kai na sinousiasteite me tous pilotous sas pano sta F-16, noumera!!! agrammatoi ki oi 4 sxoliastes ipotheto kai kathe kiriaki ekklisia e??? mpeeeeeee…steilte ki allla aeroplana parakalo kai kpste tous tin sintaksi/ mistho…ola kala….kai kamia parelasi , aresei stous ethelodoulous

    1. Λες τους άλλους αγράμματους και γράφεις greeklish…..
      Ο Έλληνας σε αριστερή έκδοση.
      Μακάρι να πάνε εκκλησία όλοι αυτοί που γράφουν εδώ να τους διαβάσει κανένα εξορκισμό ο παπάς γιατί τα έχουν φτύσει και μια μέρα θα σκοτώνουν ο ένας τον άλλο.
      Όσο για τα αεροπλάνα τα έχουμε σιχαθεί να τα ακούμε ας κάνουν ασκήσεις μακριά από κατοικημένες περιοχές και όποιος γουστάρει τέτοια ας δει κανένα βιντεάκι

  6. Καλό θα ήταν να είμαστε λιγότερο επιθετικοί μεταξύ μας και σαφώς όχι ειρωνικοί (πχ «κυρία» ).

    Το περιστατικό που περιγράφει αυτή η δασκάλα αναδυκνύει με τον πλέον τραγικό τρόπο ότι το «μαχητικά» στο «μαχητικά αεροσκάφη» δεν είναι ούτε αστείο ούτε θέαμα. Ο σκοπός αυτών των αεροπλάνων είναι ο πόλεμος και ο θάνατος, τραυματισμός και η καταστροφή που αυτός συνεπάγεται. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

    Οι ασκήσεις της αεροπορίας/στρατού/ναυτικού δεν είναι θέαμα για να ταΐζουμε το κοινό, ούτε γίνεστε πατριώτες ή δεξιοί το να τις βλέπετε.

    1. παραξενο……..εγω ανεκαθεν θεωρουσα οτι προετοιμαζομαστε για πολεμο, για να εχουμε παντα ειρηνη……και τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ μαχητικα προασπιζονται τα παιδια μας και εμας

  7. «Μία δημόσια συγγνώμη της πολεμικής αεροπορίας προς τα σχολεία της πόλης μας είναι το λιγότερο.”?????
    Είναι τραγικό μόνο που το σκέφτηκε η συγκεκριμένη δασκάλα… Είναι τραγικά επικίνδυνο και μόνο η διάδοση τέτοιων άρθρων, γεμάτη συναίσθημα από «κλάματα» παιδιών και γονιών από τη Συρία…
    Χωρίς να υπολογίζει τα κλάματα των συγγενών των πεσόντων Ελλήνων πιλότων της πολεμικής αεροπορίας που κάνει το καθήκον της και όχι κάποιων τρόμο-σόου όπως φτηνά το χαρακτήρισε.
    Αν σε κάποιους ξύπνησε μαύρες μνήμες ο ήχος του Ελληνικού f-16 δεν φταίει η Ελληνική αεροπορία κυρία δασκάλα που ντροπιάζεις το επάγγελμα, αλλά ο ίδιος ο πόλεμος, οπότε μη παραπλανάς την ευαίσθητη κοινή γνώμη με τη αναίσθητη και χαλασμένη λογική σου. Την επόμενη φορά που θα ακούσεις f-16 καλύτερα να αισθανθείς δέος.

  8. Φυσικά και έχετε το δικαίωμα, στα πλαίσια που δίνει η δημοκρατία μας, να εκφέρετε την άποψή σας. Αυτή τη δημοκρατία λοιπόν υπερασπίζεται ο ιπτάμενος που είδατε εχθές. Δίχως εκπαίδευση, δυστυχώς δεν δύναται να σας παρέχει αυτό το αγαθό το οποίο εκμεταλεύεστε. Αν τρομοκρατήθηκαν κάποιοι και κάποιες, τότε ίσως είναι καιρός όντως να αντιληφθούμε οτι η ελευθερία, η δημοκρατία και η ασφάλειά μας θέλει θυσίες. Κάποιοι τις κάνουν πρακτικά, όπως ο ιπτάμενος, τα πληρώματα, μηχανικοί κλπ. και κάποιοι θα πρέπει να τις κάνουν υπομένοντας τουλάχιστον τον θόρυβο. Δεν χάλασε ο κόσμος.
    Με εκτίμηση

  9. Δασκαλα , σε δικαιολογω …επειδη εισαι δασκαλα και μακρυα απο αυτα!
    Ασχολησου με την εκπαιδευση των παιδιων και οι πιλοτοι με τη δικη τους, τα υπολοιπα που λες ειναι εκτος και μακρυα απο ολα , να ειναι ολοι τους καλα εκει πανω και να προσεχουν!!
    Αυτα!

  10. Δίκιο έχει η δασκάλα. Η επίδειξη-άσκηση έπρεπε να γίνει σε διαφορετικό σημείο. Καλή η άμυνα της χώρας – παρόλο που δεν θα γίνει ποτέ πόλεμος – αλλά δεν υπάρχει λόγος να την επιδεικνύουμε, γιατί όντως υπάρχουν κάποιοι που έχουν ζήσει πολέμους και υποφέρουν με τέτοιο θέαμα.

  11. «Μαλώνουν» κάποιοι εκπρόσωποι (και οι υποστηρικτές τους) ενός (απολύτως) ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ (απόλυτα) ΚΑΚΟΥ, δηλαδή του στρατού (ανεξαρτήτως χώρας), με κάποιο εκπρόσωπο (και των υποστηρικτών του) ενός ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ αλλά ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ «εκπαιδευτικού» συστήματος (της χώρας μας) και έχεις και εμάς τους υπόλοιπους -τους αιμοδότες της χώρας- να σχολιάζουμε εδώ μέσα κατά τη διάρκεια του διαλλείματος του δωδεκαώρου μας, που πληρώνουμε και τους 2. Τρεις μεγάλες αλυσίδες έχει αυτή η χώρα που δεν έχει καταφέρει να σπάσει ΠΟΤΕ: Δημόσιο, Εκκλησία, Παιδεία. Όταν και αν σταθεί ποτέ η πλειοψηφία αυτού τους λαού στα 2 της πόδια, ίσως να το συνειδητοποιήσουμε, να εξορκίσουμε αυτές τις κατάρες να και να τραβήξουμε προς το δρόμο της πραγματικής προόδου και ευημερίας. Μέχρι να γίνει αυτό, σε καμιά πεντακοσαριά χρόνια στην καλύτερη των περιπτώσεων, αναμένω άπειρα υβριστικά σχόλια από θιγμένα τετράποδα με «γνώσεις υπολογιστή» και lower (από όλη την χρωματική πολιτική παλέτα φυσικά).

  12. Αυτή η ευαίσθητη δασκάλα που αγαπά τόσο πολύ τους Σύριους έχει πάει καμιά βόλτα από την Νέα Χώρα που οι Σύριοι έχουν κάνει γκέτο?Από τα κεντράκια της Νέας Χώρας μέχρι το καινούργιο ξενοδοχείο στην Άπτερα όλη η παραλία της Νέας Χώρας είναι γεμάτη Σύριους,Άραβες οι οποίοι κάνουν ένα σωρό παραβατικότητες. Αν τους αγαπά τόσο πολύ να πάει να τους μαζέψει……..

  13. Δυστηχως που εισαι δασκαλα.Κ κανετε λαθος οσοι την δικαιολογειτε.Θα επρεπε τουλαχιστον στις πρωτες ταξεις των σχολειων να βαζουν πιο εξυπνους ανθρωπους για μαθημα.Τωρα θα μας πει οτι εχει διαβασει περισσοτερο απο εναν πιλοτο.χαχαχα

  14. Θα μπορούσε να ακυρωθεί και κάθε αναφορά στον Ίκαρο στο σχολείο της αξιοσεβαστης δασκάλας , τον μυθολογικό πρώτο ιπτάμενο , ώστε οι αγαπητοί Σύριοι και μη μαθητές να μην συνδέσουν την μυθολογία με ιπταμενους, αεροπλάνα και ..πόλεμο και αρχίσουν τα κλάματα ..

  15. Σήμερα διαβάζουμε ότι οι μισοί μαθητές του λυκείου είναι λειτουργικά αναλφάβητοι. Και ξέρετε ποιο είναι το πλέον ανησυχητικό; Ότι δεν κάνει καμία εντύπωση στους στοιχειωδώς γνωρίζοντες. Οποτέ καλό θα ήταν αγαπητή κυρία δασκάλα να κοιτάξετε ατομικά και συλλογικά να κάνετε καλά τη δουλειά σας και αφήσετε κατά μέρος αυτά για τα οποία δεν έχετε ιδέα. Σε μια χώρα η οποία δεν περιστοιχίζεται από φίλιες δυνάμεις, τουναντίων, οι θολοκουλτουριάρικες απόψεις σας ήχουν τουλάχιστον αφελείς. Κοιτάξετε να ξεστραβώσετε το αύριο αυτής της χώρας χωρίς ιδεολογικές/κομματικές παρωπίδες και αφήσετε την Π.Α. να κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά της, δίνοντας σας τη δυνατότητα να μιλάτε, ελεύθερη, εκ του ασφαλούς.

  16. Καθένας την δουλειά του, και για να είναι φιλόξενη αυτή η χώρα στα δυστυχα παιδάκια πρέπει να είναι ελεύθερη και δημοκρατική και οι πιλότοι μας όπως και ο στρατός και το ναυτικο μας, προασπιζουν την δημοκρατία και την ελευθερία μας κα

  17. Οι βαρβαροι βλεπετε αρεσκονται στις επιδειξεις βαρβαροτητας. Δεν ειναι τιποτα μην φοβαστε. Ειναι μονο μια απο τις πολλες ενδειξεις παρακμης που εχουμε συνηθησει πια στην παγκοσμια ιστορια. Αγαπητη που προσπαθεις να εκπαιδευσεις τα παιδια τους με τις αρχες τις λογικης, της ενσυναισθησης, της αληθειας και της ειρηνης, ελπιζω να μην παραιτηθεις ποτε οσο ασκεις το λειτουργημα σου και παντα να προστατευεις τους μαθητες σου με την ιδια αφοσιωση. Η ελληνικη αεροπορια δεν θα ζητησει συγγνωμη γιατι ειναι γαλουχημενη μεσα στο μισος, καθως ειναι ο μονος τροπος τα στρατά να επιβιωνουν. Ειπαμε, οι βαρβαροι αρεσκονται στις βαρβαροτητες… θυμησου το θεαμα των ρωμαικων αρενων και… «μὴν πετᾶτε τὰ διαμάντια στοὺς χοίρους». Οι ευαισθησιες ενος συγχρονου ανθρωπου δεν εχουν καμια θεση σε μια κοινωνια χωρις ταυτοτητα. (hint «Η δυστυχια του να εισαι ελληνας»)

  18. Δασκαλα πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης ανεβαζει ποστ -αναμεσα σε αλλα ακατανομαστα- σε εφαρμογη κοινωνικης δικτυωσης και γραφει τον Οκτωβρη σαν Οκτωμβρη. Αυτο τα λεει ολα.

    Τωρα γιατι ολοι οι Συριζαιοι βλεπουν στρατο αεροπορια κλπ και κατι παθαινουν, δυστυχως ειναι αρμοδιοτητα της ψυχιατρικης επιστημης.

    Βεβαια το ενδεχομενο να επιδεικνυεται ενα θαυμα της μηχανικης -γιατι κατι τετοιο ειναι ενα F16 ασχετως οτι χρησιμοποιειται σε πολεμο- και οι ικανοτητες καποιου να το πεταει ουτε αυτο της περασε απο το κεφαλι.

    Βεβαια της περασαν τα κομπλεξ που εχει για οτιδηποτε δεν μπορει να καταλαβει και δεν μπορει να φτασει.

    Λοιπον φιλοι μας της ανανεωτικης αριστερας (των κοχιμπα και των κοτερων στο Ιονιο βεβαιως βεβαιως) οχι αλλα βιωματικα ποσταρισματα (παιδακια απο Συρια, παιδακια που αυτοκτονουν απο την πεινα στα σχολεια κλπ.) παλιο το κολπο δεν ψαρωνουμε πια.

  19. Θα μπορούσε να γίνει άλλη ώρα και όχι καθημερινη.Ζω δίπλα σε δημοτικό και είναι απίστευτες οι εικόνες με τα παιδάκια να κλαίνε καί νά τρέχουνε.Καί το νόημα πιό τελικά;Όλοι στηρίζουμε τους πιλότους καί τόν αγώνα πού κάνουνε γιά την Πατρίδα μας,καί πόσοι έχουνε δώσει το αίμα τους γιά μας,αλλά ήταν λάθος η ώρα κι μέρα της επίδειξης,ψυχραιμία προτείνω

  20. Μην ξεχνάμε το ατύχημα παλιότερα . όπου ενα πολεμικό αεροπλάνο έπεσε πάνω σε ενα σπίτι και σκοτώθηκε μια μαθήτρια που διάβαζε αμέριμνη για τις πανελλήνιες.
    Φανταστείτε πόσα θύματα θα είχαμε αν το F16 έπεφτε στο κέντρο των Χανίων . . .
    Αγαπητοί στρατιωτικοί της πολεμικής αεροπορίας , οι ασκήσεις πρέπει να γίνονται μακριά απο τον κόσμο
    Χρήστος Δ,

  21. Καλό θα είναι τα αεροσκάφη να χρησιμοποιούνται για ασκήσεις και όχι ως επίδειξη ισχύος (προς τους πολίτες;!).
    Αγαπητοί κ.κ της πολεμικής αεροπορίας και των σωμάτων ασφαλείας, πρέπει επιτέλους να αρχίστε να σέβεστε εκείνους που -κυριολεκτικά- σας πληρώνουν και να κατανοήσετε τον ρόλο σας.
    Διότι τα αεροσκάφη, καθώς και τα καύσιμα και η συντήρηση τους προέρχονται από τους φόρους μας.
    Και τονίζω για όσους «θερμοκέφαλους» δεν αντελήφθησαν: άλλο άσκηση, άλλο επίδειξη.
    Τα μαχητικά δεν έχουν θέση πάνω από τις κατοικημένες περιοχές και σχολεία.
    Σας ευχαριστώ.

  22. ιδιοφυέστατη η κυρια ας απαγορευτούν όλες οι πτήσεις αεροσκαφών σε αυτήν την χωρα γιατί έχει μαθητές από την syria.. που να ασχολείται τώρα να τους εξηγήσει τι ήταν αυτό που άκουγαν και γιατί πρέπει να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να κοιτάνε μπροστά σε ένα καλύτερο αύριο… μπα η λύση είναι να ζητήσει συγγνώμη η πολεμική αεροπορία…αυτά θα τα λύσει όλα και τα παιδιά δεν θα φοβούνται πλέον!!

  23. Για τους πιλότους είμαστε περήφανοι, για τη δασκάλα καθόλου!
    Δεν έπεσε στην αντίληψη μου όμως κάποια αντίδραση του σχολείου ή του συλλόγου.
    Έχει καταλάβει κανείς ότι η δασκάλα πιθανόν να έχει υποπέσει και σε πειθαρχικό παράπτωμα, ασχολούμενη με άλλα θέματα αντί να ασχολείται με το αντικείμενο για το οποίο τοποθετήθηκε και πληρώνεται? (Ελπίζω να μην είναι η ίδια που πέρυσι περπατώντας στην οδό Ανδ. Παπανδρέου κουτούλησε μια κολώνα και ζήτησε να απομακρυνθούν όλες οι κολώνες από τα πεζοδρόμια!)

  24. Το ότι διαβιουμαι σήμερα περίοδο ειρήνης δεν είναι μαθηματική σταθερά, το ότι υπάρχουμε ως χώρα και έθνος είναι προϊόν αντρών που με της ευλογίες και της ευχές γονέων ,δασκάλων, κλήρου και άλλων, έδωσαν την ζωήν τους για την παλιγγενεσια και την ελευθερία του έθνους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook