Μία Χανιώτισσα υποψήφια για τον τίτλο της Miss Κρήτη 2019 | Δες πώς μπορείς να την ψηφίσεις

μία-χανιώτισσα-υποψήφια-για-τον-τίτλο-965265

Στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς, με ιδιαίτερο χαρακτήρα για φέτος λόγω των 40 χρόνων του θεσμού, 13 πανέμορφες κοπέλες από κάθε Νομό του νησιού διαγωνίζονται για τους πολυπόθητους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young 2019. 40 χρόνια ιστορίας, 40 χρόνια λάμψης και Κρητικής ομορφιάς, σε μία επετειακή διοργάνωση!

Ο μεγάλος Τελικός του 40ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στο Ηράκλειο και το κινηματοθέατρο Αστόρια με οικοδέσποινα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Για μία ακόμη χρονιά το κοινό μπορεί να συμμετέχει ενεργά στην διαμόρφωση των αποτελεσμάτων, στηρίζοντας την αγαπημένη του διαγωνιζόμενη, για την τελική ανάδειξη των νικητριών. Η διαδικασία της ψηφοφορίας, μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικώς, είτε στέλνοντας sms με τον αριθμό της αγαπημένης φιναλίστ.

Οι γραμμές είναι ανοικτές και η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει! Η διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού, θα ολοκληρωθεί λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τη βραδιά του τελικού, με το συνολικό αποτέλεσμα των ψήφων να προσμετράται ποσοστιαία στη συνολική βαθμολογία της κρητικής επιτροπής, για τα τελικά αποτελέσματα.

Ανάμεσα στις υποψήφιες υπάρχει και μία όμορφη Χανιώτισσα, η Μαρία Χριστοπούλου, την οποία μπορείτε να υποστηρίξετε αν θέλετε με την ψήφο σας, μέσω sms ΚΤ110 στο 54754 ή καλέστε στο 901 100 3323.

Τον τίτλο της Miss Κρήτη Young 2019 διεκδικούν οι: 1. Ελισάβετ Επιτροπάκη (16 ετών, ύψος 1.79, από Ηράκλειο), 2. Σαμάνθα Μίσοβιτς (16 ετών, ύψος 1.70, από Ιεράπετρα), 3. Κάλλια Μπιτσακάκη (16 ετών, ύψος 1.78, από Μοίρες), 4. Αθηνά Δολαψάκη (16 ετών, ύψος 1.77, από Ηράκλειο).

Τον τίτλο της Miss Κρήτη 2019 διεκδικούν οι: 5. Κάλλια Συλιγάρδου (20 ετών, ύψος 1.71, από Άγιο Νικόλαο), 6. Αλεξάνδρα Σούλα (21 ετών, ύψος 1.70, από Χερσόνησο), 7. Άννα Μαρία Ζώη (19 ετών, ύψος 1.73, από Ηράκλειο), 8. Χριστίνα Πύρβου (18 ετών, ύψος 1.73, από Ηράκλειο), 9. Ντίβνα Ντεμίροβιτς (18 ετών, ύψος 1.75, από Χερσόνησο ),

10. Μαρία Χριστοπούλου (27 ετών, ύψος 1.71, από Χανιά), 11. Γεωργία Σκανδάλη Αμπαρτζάκη (18 ετών, ύψος 1.69, από Ηράκλειο), 12. Σταυρούλα Χρηστάκη (21 ετών, ύψος 1.70, από Ηράκλειο), 13. Στέλλα Χουστουλάκη (22 ετών, ύψος 1.70, από Μοίρες).

Video: Ψήφισε την αγαπημένη σου φιναλίστ!

Για τη βραδιά του τελικού, τις casual εμφανίσεις των κοριτσιών έχει επιμεληθεί το κατάστημα Παρουσία, τα μαγιό είναι από τα FMS Stores, οι βραδινές τουαλέτες που θα φορέσουν οι φιναλίστ από τα καταστήματα Nik Alex, τα υποδήματα από το Follow Fashion και τα κοσμήματα από τα κοσμηματοπωλεία Croesus. Τις εμφανίσεις των αγοριών που θα συνοδεύουν τις κοπέλες, θα φροντίσει το Κοντογιάννης Fashion Store.

Tην αισθητική περιποίηση προσώπου & σώματος των κοριτσιών επιμελείται για ακόμη μία χρονιά, το ινστιτούτο La Beaute’ της Μικαέλας Λυπάκη, τα κομμωτήρια GP Hair Design θα αναλάβουν τα χτενίσματα, το μακιγιάζ των κοριτσιών θα γίνει από τα καταστήματα Glitter Cosmetics, ενώ εξειδικευμένες υπηρεσίες προσφέρει και φέτος στις φιναλίστ, το Opsis Clinical.

Τις χορογραφίες καθώς και την κινησιοτεχνία των κοριτσιών επιμελείται για ακόμη μια χρονιά η Cristi Academy όπου είναι και ο ασημένιος χορηγός του διαγωνισμού, τις φωτογραφίες ο Μάνος Χαλαμπαλάκης, ενώ πρωτότυπα θα είναι τα ντεκόρ που θα πλαισιώσουν τα σκηνικά, τα οποία θα επιμεληθεί η εταιρία Shimmer Deco Art.

Ο Διαγωνισμός στηρίζει και προβάλει για άλλη μία χρονιά το σωματείο Στόχος – Πρόληψη και την εκστρατεία “Η Μόδα Βάζει στόχο τον Καρκίνο του Στήθους”, ενώ την υποστήριξη του στην εκδήλωση προσφέρει το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα!

Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από την Τηλεόραση Creta και την Cosmote tv στις 21:00, με οικοδέσποινα τη μοναδική Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ και η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο κινηματοθέατρο Αστόρια και στην Cristi Academy.

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

40ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς “Miss Κρήτη & Miss Κρήτη Young 2019”

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου l Κινηματοθέατρο Αστόρια

Παρουσίαση: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Απευθείας μετάδοση: Τηλεόραση Creta στις 21:00

Ώρα προσέλευσης κοινού 20:00 – Ώρα έναρξης 21:00

Γενική είσοδος 15 ευρώ l Προπώληση: Κιν/θέατρο Αστόρια & Cristi Academy (Επιμενίδου 22)

Πληροφορίες: 2810 334506

Παραγωγή: Cretanart Productions

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=S-ZEK5GmNUg

Facebook: https://www.facebook.com/misscrete/

Instagram: https://www.instagram.com/misscrete/

www.misskriti.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook