Μία Χανιώτισσα σεφ στα αγγλικά καλλιστεία ομορφιάς για μοντέλα με καμπύλες! | Photos

μία-χανιώτισσα-σεφ-στα-αγγλικά-καλλισ-779860

Μία θέση ανάμεσα στις φιναλίστ για τα αγγλικά καλλιστεία για μοντέλα Plus size «Miss Voluptuous UK 2019» που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο , έχει κερδίσει η χανιώτικης καταγωγής Μαρλέν Γριντάκη.

Η κ. Γριντάκη που αναμένεται να εκπροσωπήσει την Κρήτη στα επερχόμενα καλλιστεία εργάζεται ως μοντέλο με καμπύλες ( curvy model)αλλά και ως ….επαγγελματίας σεφ!

Τα τελευταία δύο χρόνια ζει στο Λονδίνο όπου έχει καταφέρει να συνδυάσει τις δύο μεγάλες της αγάπες. Η ίδια ασχολείται 9 χρόνια με την μαγειρική και εργάζεται στο δημοφιλέστερο περουβιανό εστιατόριο του Λονδίνου , που διακρίθηκε 4ο ανάμεσα στα 100 καλύτερα του κόσμου το 2016, υπό την καθοδήγηση του γνωστού σεφ Virgillio Martinez Lima Fitzrovia.

Μάλιστα, η Μαρλέν έχει κερδίσει βραβείο και με «άρωμα»… Κρήτης το 2015. Τότε, της απονεμήθηκε το βραβείο « Κρητικός σεφ της Χρονιάς» από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, ως junior μέλος.

Η Μαρλέν Γριντάκη δηλώνει περήφανη που πρόκειται να εκπροσωπήσει το νησί στον μεγάλο διαγωνισμό και ερωτηθείσα για ποιο λόγο θέλει να συμμετάσχει , απάντησε στέλνοντας το δικό της μήνυμα υπέρ της θετικής αυτοεικόνας και εναντίον του bullying της μόδας.

«Θέλω να συμμετάσχω στα καλλιστεία γιατί θεωρώ πως οι κοπέλες με παραπάνω κιλά είναι εξίσου όμορφες. Στην Κρήτη υπάρχουν πολλές πανέμορφες κοπέλες ωστόσο αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τα μεγέθη των ρούχων καθώς η αγορά περιορίζεται σε μερικά large μεγέθη.», δηλώνει η Μαρλέν εκφράζοντας ένα πρόβλημα που υφίσταται αλλά αποσιωπάται λόγω της επικρατούσας κουλτούρας του bodyshamin( ντροπή για το σώμα σου ).

cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook