Μεγαλείο ψυχής από τον τηλεοπτικό «Ντόντο»: Η αναπηρία είναι απλώς μια λέξη | Photos

μεγαλείο-ψυχής-από-τον-τηλεοπτικό-ντ-1330735

Συγκίνησε ο τηλεοπτικός «Ντόντο» Λευτέρης Κοκογιαννάκης, με τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και το μήνυμά του με αφορμή την παγκόσμια μέρα για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ.

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, απόφοιτος Πληροφορικής και πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς του Mega «Κομάντα και δράκοι » του Χανιώτη σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΛΕΠΑΠ Χανίων με την συνδιοργάνωση της περιφερειακής ενότητας Χανίων, του Δήμου Χανίων, της ΚΕΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

Αφορμή για αυτή την εκδήλωση ήταν η παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου. Το σύνθημα της εκδήλωσης ήταν «ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ». Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης είναι παιδί της ΕΛΕΠΑΠ αφού για πολλά χρόνια έκανε θεραπείες στην συγκεκριμένη δομή.Συζήτησε μαζί του η Κοκοτσάκη Ανδρονίκη, εκπαιδευτικός φιλόλογος και απάντησε με προθυμία και ιδιαίτερη χαρά σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όταν τον πήραν τηλέφωνο για να του ανακοινώσουν ότι θα πρωταγωνιστήσει στην σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη «έπεσε από τα σύννεφα «, η χαρά του δεν περιγραφόταν με λόγια.Στο αν αισθάνεται διάσημος και ο κόσμος τον αναγνωρίζει στον δρόμο είπε ότι δεν αισθάνεται διάσημος, χαίρεται όμως που ο κόσμος αγκάλιασε με τόση αγάπη τον ίδιο και τον ρόλο του ως «Ντόντο » στην σειρά. Η αναπηρία για τον Λευτέρη, ανέφερε μεταξύ άλλων, είναι απλώς μία λέξη, τίποτα παραπάνω, κι αν κάποιοι σε βλέπουν ως κατώτερο, απόδειξέ τους ότι κάνουν λάθος, μπορούμε να κάνουμε και να καταφέρουμε πολλά πράγματα κι αυτό που ζητάμε από τον κόσμο είναι η ίση αντιμετώπιση, έχουμε τα ίδια δικαιώματα με όλους τους άλλους!

Ποτέ δεν είχε σκεφτεί ότι θα πρωταγωνιστούσε σε τηλεοπτική σειρά και μάλιστα με επιτυχία, ενώ στα γυρίσματα περνάνε πολύ ωραία, «είμαστε μία οικογένεια «, ανέφερε χαρακτηριστικά. Θα ήθελε όμως μελλοντικά να ασχοληθεί και με το αντικείμενο των σπουδών του που είναι η πληροφορική. Μάλιστα έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα με φίλους του.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη μίλησε και η βοηθός παραγωγής Ιωάννα Δάβη που τον συνόδευε στην εκδήλωση. Τόνισε πόσο πολύ συνεργάσιμος είναι ο Λευτέρης με όλα τα μέλη της παραγωγής, δεν παραπονιέται παρά τις πολύωρες πρόβες .

zarpanews.gr

One thought on “Μεγαλείο ψυχής από τον τηλεοπτικό «Ντόντο»: Η αναπηρία είναι απλώς μια λέξη | Photos

  1. Πάει, το καβαλήσαμε το καλάμι…
    Mας τα πρηξατε με το παιδάκι, δεν έχει κάνει και τίποτε σπουδαίο, έλεος, κάπου και λίγη αξοπρέπεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook