Με τον Κώστα Μπακογιάννη ο Σάκης Ρουβάς στη σκηνή του Λυκαβηττού παραμονή Πρωτοχρονιάς | Video

με-τον-κώστα-μπακογιάννη-ο-σάκης-ρουβά-1348899

Κανονικά έγινε η συναυλία του Σάκη Ρουβά, χωρίς κοινό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρά τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει στα social media η ανακοίνωση ότι έχει κόστος 215.000 ευρώ. Δίχως απρόοπτα κύλησε η σύντομη εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στον Λυκαβηττό για την αλλαγή του νέου έτους. Παρά την ανησυχία που υπήρχε για αντιδράσεις, όλα κύλησαν ομαλά, υπό την παρουσία δυνάμεων της αστυνομίας.

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε για περίπου 20 λεπτά στη σκηνή φορώντας ένα κόκκινο σακάκι και τραγούδησε αρχικά κάποια εορταστικά τραγούδια στα αγγλικά και εν συνεχεία το δικό του τραγούδι για την Πρωτοχρονιά, υπό τη συνοδεία 17μελούς ορχήστρας.

Εν συνεχεία υποδέχτηκε στη σκηνή τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, μαζί με κάποια παιδάκια. «Αποχαιρετάμε μια δύσκολη χρονιά. Να ευχηθώ για τη νέα χρονιά υγεία πάνω από όλα, να είναι η νέα χρονιά του αλληλοσεβασμού, της αλληλοκατανόησης και της αλληλεγγύης και να πάρουμε επιτέλους μια πολύ βαθιά ανάσα, που όλοι έχουμε τόσο πολύ ανάγκη», ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης, προτού μετρήσουν όλοι μαζί αντίστροφα μέχρι την αλλαγή του χρόνου, που συνοδεύτηκε από πυροτεχνήματα στον Αττικό ουρανό.

Χρήστες του Twitter – κάποιοι με το χάσταγκ #cancel_rouvas – είχαν αντιδράσει έντονα με την απόφαση του κ. Μπακογιάννη και υποστήριξαν μεταξύ άλλων πως ένας γιατρός του ΕΣΥ σε όλη του ζωή δεν θα μπορέσει να πάρει τόσα χρήματα όσα ο Σάκης Ρουβάς σε μόλις 17 λεπτά της ώρας. Στο πλαίσιο των αντιδράσεων, διαδικτυακή ομάδα στο Twitter έκανε «κάλεσμα για γιαούρτωμα» του καλλιτέχνη.

Μετά τον σάλο, συνεργάτες του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη απάντησαν ότι τα 215.000 δεν θα είναι η αμοιβή του Σάκη Ρουβά αλλά αφορούν στο συνολικό κόστος της παράστασης στην οποία θα απασχοληθούν περίπου 80 άνθρωποι και στα έξοδα για τη δημιουργία τηλεοπτικού στούντιο στον χώρο του πάρκινγκ έξω από το θέατρο Λυκαβηττού.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook