Με Σταϊκούρα και Στασινό συναντήθηκε ο Πρόεδρος του ΟΑΚ Λευτέρης Κοπάσης | Photos

με-σταϊκούρα-και-στασινό-συναντήθηκε-1376228

Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα καθώς και τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας, Γιώργο Στασινό, είχε ο Πρόεδρος του ΟΑΚ, Λευτέρης Κοπάσης.

Στην συνάντηση του Προέδρου του ΟΑΚαε Λευτέρη Κοπάση στο Υπουργείο Οικονομικών με τον Υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα συζητήθηκε το μείζον θέμα για τον Οργανισμό που αφορά στον καταλογισμό φόρου επί των επιχορηγήσεων Ληξιπρόθεσμων Οφειλών παρελθόντων ετών.

Το προσωπικό ενδιαφέρον του Υπουργού δημιουργεί αισιοδοξία για την επίλυση του προβλήματος μέσω νομοθετικής ρύθμισης ώστε να αποφευχθεί να καταστεί τροχοπέδη στους στόχους του Οργανισμού για την Ανάπτυξη της Κρήτης.

Στην συνάντηση του Προέδρου του ΟΑΚαε Λευτέρη Κοπάση στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας με τον Πρόεδρο Γιώργο Στασινό συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα στελέχωσης των Τεχνικών Υπηρεσιών με Διπλ Μηχανικούς για την μελέτη και επίβλεψη έργων υποδομής μέσω του υφιστάμενου Θεσμικού Πλαισίου όπως προβλέπεται στις Αποφάσεις 299801/2.11.21 και 299659/4.11.21 του Υπ.Υποδομών περί Ιδιωτικού Φορέα Επίβλεψης και στο Ν 4674/20 μέσω Προγραμματικών Συμβάσεων με Αναπτυξιακούς Οργανισμούς που έχει αξιοποιηθεί πολλαπλά στις ΤΥ της Περιφέρειας Κρήτης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook