Με αποστάσεις και μάσκες η Εργατική Πρωτομαγιά στα Χανιά: «Να μην πληρώσει η φτωχολογιά και τη νέα κρίση» | Photos + Videos

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε και φέτος στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά, στο πλαίσιο της επετείου της Εργατικής Πρωτομαγιάς, μία ημερομηνία-σταθμό για το εργατικό κίνημα.

Φυσικά, ο κορονοϊός άφησε το στίγμα του, με τους συγκεντρωμένους των σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ να τηρούν της προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας, ενώ ήταν εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες μάσκες προστασίας.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων, όπως ήταν λογικό, η διαχείριση της κρίσης του ιού που έχει θέσει σε καραντίνα ολόκληρο τον πλανήτη, με ξεκάθαρες τις βολές προς την κυβέρνηση, τόσο για τις παρεμβάσεις στον χώρο της υγείας, όσο και τις οικονομικές επιλογές, οι οποίες, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, αναγκάζουν τους εργαζόμενους και τους χαμηλόμισθους να πληρώνουν για ακόμη μία φορά το «μάρμαρο» άλλης μίας κρίσης.

Τοποθετήσεις για την ημέρα και τη συγκέντρωση:
zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Φυσικά, ο κορονοϊός άφησε το στίγμα του, με τους συγκεντρωμένους των σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ να τηρούν της προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας, ενώ ήταν εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες μάσκες προστασίας, σύμφωνα με το zarpanews.gr. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ