Μαθητής στα Χανιά έκανε…. DAB την ώρα της παρέλασης! | Photo

«Μεθυσμένος μπαίνω στο κλαμπ, DAB» είναι το hit που εδώ και λίγα χρόνια έχει κάνει πάταγο στη νεολαία όλης της χώρας.

Μπορεί οι περισσότεροι από μία ηλικία και πάνω να μην έχουν τον ράπερ Snik ακουστά, όμως πολλά παιδιά, ιδιαίτερα στις τελευταίες τάξεις του σχολείου, ακούν ευλαβικά τα τραγούδια του.

Χαρακτηριστική και η χορευτική κίνηση με τα χέρια διαγώνια στο κεφάλι, την οποία μάλιστα ένας μαθητής είχε το θάρρος/θράσος να κάνει την ώρα της παρέλασης, όπως φαίνεται στην φωτογραφία του zarpanews.gr.

Την κίνησή του άλλοι την βρίσκουν χιουμοριστική, άλλοι ίσως προσβληθούν, ενώ στην παρέα του σίγουρα θα είναι και ο… πρώτος «μάγκας»!zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 29 Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροΟι αλλαγές στο φορολογικό από το 2020 – Τι θα πληρώσουν μισθωτοί, συνταξιούχοι, επαγγελματίες

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Χαρακτηριστική και η χορευτική κίνηση με τα χέρια διαγώνια στο κεφάλι, την οποία μάλιστα ένας μαθητής αποφάσισε να κάνει… την ώρα της παρέλασης, όπως φαίνεται στην φωτογραφία του zarpanews.gr. […]

  2. Είναι κρίμα και ντροπή για το νόμο Χανίων να έχει στις τάξεις του ‘μαθητές ‘ όπως τον συγκεκριμένο. Ανεξαρτήτως αν συμφωνούμε ή όχι με την πρακτική των παρελάσεων, εφόσον συμμετέχουμε πρέπει να συμπεριφερομαστε αναλόγως, με δεδομένο το περιεχόμενο των παρελάσεων, δηλαδή την απόδοση τιμής σε όσους προσέφεραν, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, υπέρ των εθνικών συμφερόντων… Δεν είναι όλες οι στιγμές για πλάκα και αυτό κάποιος πρέπει να το διδάξει σε αυτόν τον νεαρό. Και επειδή είμαι βέβαιος ότι η πλειοψηφία θα ψεξει τους καθηγητές, θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να παραδεχτούμε επιτέλους ότι αλλού είναι το πρόβλημα’ στην οικογένεια και στη παιδεία, με την έννοια των νοοτροπιων και του αξιακου συστήματος, με την οποία οι ΓΟΝΕΙΣ εφοδιαζουν τα παιδιά. Κρίμα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ