Μαθητές από τα Βριλήσσια βρέθηκαν σε ακριτικό νησί για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου | Video 

μαθητές-από-τα-βριλήσσια-βρέθηκαν-σε-α-2291460

Στο Αγαθονήσι ταξίδεψαν μαθητές από τα Βριλήσσια, ώστε να παρελάσουν στο πλευρό των 6 μαθητών του ακριτικού νησιού για την 25η Μαρτίου.

«Στο Αγαθονήσι οι 6 μαθητές του ακριτικού μας νησιού δεν παρέλασαν μόνοι φέτος.

Στο πλευρό τους βρέθηκαν μαθητές από τα σχολεία των Βριλησσίων, οι πρόσκοποι της πόλης μας και η Έλενα με τον Γιώργο από το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Κρίκος» του Δήμου μας.

Όλοι μαζί έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα συμπερίληψης και αλληλεγγύης. Χρόνια Πολλά Ελλάδα!» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δήμος Βριλησσίων.

Δείτε βίντεο:

«Το ακριτικό νησί μας βρίσκεται σε απόσταση λίγων ναυτικών μιλίων από τα παράλια της Τουρκίας»

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης: «Η παρουσία των μαθητών του δήμου μας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στο Αγαθονήσι, έχει ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς το ακριτικό νησί μας βρίσκεται σε απόσταση λίγων ναυτικών μιλίων από τα παράλια της Τουρκίας».

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook