Μάρθα Καραγιάννη – Κώστας Βουτσάς: Το τηλεοπτικό ζευγάρι που όλοι ήθελαν μαζί και στην πραγματική ζωή

μάρθα-καραγιάννη-κώστας-βουτσάς-το-τ-1528040

Όλοι τους ήθελαν μαζί, όμως και οι δύο διέψευδαν σθεναρά αυτά τα δημοσιεύματα.

Ο Κώστας Βουτσάς και η Μάρθα Καραγιάννη αποτέλεσαν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια του ελληνικού κινηματογράφου. Όλοι τους ήθελαν μαζί και στην πραγματική ζωή, όμως κανείς τους δεν είχε τέτοιες βλέψεις.

Όσο κι αν αρνούνταν τη σχέση τους ωστόσο, κανείς δεν τους πίστευε, αφού το κοινό τους είχε ταυτίσει με τους ρόλους τους.

«Ωραία γκόμενα ποτέ όμως δεν είχα κάτι μαζί της. Μόνο φίλοι. Πάντα θα είμαστε φίλοι», είχε δηλώσει ο Κώστας Βουτσάς. Άλλωστε, τόνιζε συνεχώς πως πιστεύει στη φιλία μεταξύ άνδρών και γυναικών και έχει πολλές ακόμα γυναίκες φίλες.

Από την άλλη μεριά, η Μάρθα Καραγιάννη είχε δηλώσει για τον Κώστα Βουτσά: «Να το ξαναπώ για πολλοστή φορά, όσο και αν δεν με πιστεύουν, πως δεν υπήρξαμε ζευγάρι. Κι ας πίστευε ο κόσμος πως εκτός από ζευγάρι στην οθόνη, είμαστε και στη ζωή. Ας πιστεύουν ό,τι θέλουν. Με τον Βουτσά μας δένει μια αγάπη αληθινή, δυνατή, αγνή και αιώνια».

Τελικά, ήταν εκείνη που έγινε κουμπάρα στον γάμο του με την Αλίκη Κατσαβού. «Της το πρότεινα και δέχτηκε με χαρά. Είναι καρδιακή μου φίλοι, έχουμε πολύ ισχυρούς, αγνούς δεσμούς. Την αγαπώ πολύ», είχε πει τότε ο Κώστας Βουτσάς.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook