Μαρία Τζομπανάκη: Η εξομολόγησή της για τις ακραίες εκφράσεις θαυμασμού

μαρία-τζομπανάκη-η-εξομολόγησή-της-γι-1420805

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος» βρέθηκε η Μαρία Τζομπανάκη και αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις ακραίες εκφράσεις θαυμασμού που έχει ζήσει, αλλά και πως κατάφερε να ξεφύγει από έναν περίεργο άνδρα που την πλησίασε.

«Έχω ζήσει ακραιότητες. Μία ήταν πολύ επικίνδυνη, όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Έμενα στη Νέα Κρήνη και πήγαινα με το αυτοκίνητο. Άρχισα να βρίσκω λουλούδια. Στη συνέχεια σημειώματα που γίνονταν όλο και πιο τολμηρά και περίεργα και κάποια στιγμή με παρακολούθησε» περιέγραψε η Μαρία Τζομπανάκη.

Και συνέχισε: «Μια φορά γύριζα από παράσταση κι είδα δίπλα μου ένα μεγάλο, μαύρο αυτοκίνητο κι άνοιξε τα τζάμια. Με κοίταξε έντονα. Πήγα αλλιώς τον δρόμο κι όταν πάω να βγω εκεί που μένω, τον βλέπω μπροστά μου. Μπαίνω στο σπίτι μέσα από κάγκελα και κάτω από δύο συστάδες ήταν αυτός εκεί. Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό κι άσχημο. Εγώ πάγωσα. Άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα και να τον κοιτώ στα μάτια… Σκεφτόμουν τι να κάνω και μόνος του μου είπε “άντε αυτήν τη φορά στη χαρίζω”».

ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook