Μαντινάδες και κάλαντα στον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη – Από τον Σύλλογο Ασηγωνιωτών | Photos

Από τα παιδιά του Συλλόγου Ασηγωνιωτών Αττικής «Παύλος Γύπαρης» άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα παιδιά είπαν στον Πρωθυπουργό και στη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη τα παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα της Κρήτης, αλλά και μαντινάδες με συμβολικά μηνύματα τόσο για την πανδημία όσο και για τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη.

«Χρόνια πολλά σας εύχομαι με υγεία και ευτυχία και γρήγορη απαλλαγή από την πανδημία», ευχήθηκαν τα παιδιά στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για το τέλος της πανδημίας.

«Προβλήματα έτυχαν πολλά, μα όμως τα παλεύεις, γιατί έχεις ικανότητες και συνεχώς δουλεύεις», τραγούδησαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Υγεία σας ευχόμαστε, χαρές και μόνο γέλιο και η αγάπη να γενεί στο σπίτι σας θεμέλιο», είπαν τα παιδιά του Συλλόγου Ασηγωνιωτών Αττικής «Παύλος Γύπαρης» συνεχίζοντας τη μαντινάδα τους.

«Και όταν τελειώσουν όλα αυτά και όλα τα ξεπεράσεις το Σύλλογο της Ασή Γωνιάς να μην τον εξεχάσεις», ευχήθηκαν τα παιδιά.

Μετά τα κάλαντα ακολούθησαν οι ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ ο Πρωθυπουργός με τη σύζυγό του μοίρασαν δώρα στα παιδιά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι Αση γώνιωτες όπως και οι Ανωγειανοί και διπλανά χωριά είναι μια ζωή γλυφτες της εξουσίας και είναι τα μόνα χωριά με τα μόνιμα χαρακτηριστικά της απλυσιάς και το κόμπλεξ του σπουδαιοτιποτα ! Ανθρωπάκια και κακαντράκια, σούργελα της Κρήτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ