Μάνος Δασκαλάκης: Διαψεύδει τις φήμες περί αρραβώνα και προσφεύγει στη Δικαιοσύνη

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, διαψεύδει ότι «έχει συνάψει νέα σχέση και ότι αρραβωνιάστηκε».

Μέσω δήλωσης των δικηγόρων του ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρει πως κάποιοι επιχειρούν να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις όσον αφορά την προσωπική του ζωή και διαμηνύει πως θα λογοδοτήσουν στις αρμόδιες αρχές.

Αναλυτικά η δήλωση των συνηγόρων του Μάνου Δασκαλάκη:

«Διαψεύδουμε την «είδηση» που αναπαρήγαγαν σήμερα πολλά Μέσα, περί του ότι ο εντολέας μας κος. Εμμανουήλ Δασκαλάκης δήθεν έχει συνάψει νέα σχέση, και ότι δήθεν αρραβωνιάστηκε.

Αυτοί που επιχειρούν να δημιουργήσουν αυτές τις εσφαλμένες εντυπώσεις, ιδίως μέσω «συνεντεύξεων» φερόμενων ως «φίλων της οικογένειας», και μάλιστα την παραμονή της κατάθεσης του κου Δασκαλάκη στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ως υποστηρίζων την κατηγορία σε μια υπόθεση με σοβαρότατα αδικήματα, θα λογοδοτήσουν στις αρμόδιες αρχές.

Το κατά τα άλλα σεβαστό ενδιαφέρον για τις εξελίξεις της επίδικης υπόθεσης, ας περιοριστεί στα τεκταινόμενα εντός της δικαστικής αίθουσας, χωρίς διολισθήσεις σε κιτρινισμούς».

enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ