Μανώλης Κονταρός: «Χωρίς υγεία, δεν υπάρχει ούτε δουλειά – Εφόσον είμαστε υγιείς, θα ξανακάνουμε και γλέντια»

Στην Κρήτη βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Μανώλης Κονταρός, περνώντας χρόνο με τους δικούς του ανθρώπους, αφού πλέον… μετ’ εμποδίων μπορεί να εργαστεί με τα νέα περιοριστικά μέτρα λόγω κορονοϊού.

Για τα ζητήματα στον κλάδο των καλλιτεχνών στην Κρήτη, τοποθετήθηκε στο Zarpa Radio και την εκπομπή της Ευτυχίας Πενταράκη και του Γιώργου Κολομπάκη, επισημαίνοντας την αξία της υγείας, μπροστά στην οποία κάθε θυσία είναι απαραίτητη:

«Ήμουν σχεδόν δύο χρόνια εκτός δουλειάς λόγω υγείας. Ήμουν στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου και ξαφνικά δεν μπορούσα να δουλέψω.

Για τον άνθρωπο προέχει η υγεία, αφού διαφορετικά ούτε δουλειά υπάρχει, ούτε σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Όσο και αν μας είναι δύσκολο, πρέπει να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς και να περιμένουμε. Εφόσον είμαστε υγιείς, θα ξανακάνουμε και γλέντια.»

Αναφορικά με τα νέα μέτρα, έδειξε ικανοποιημένος από τη στάση του κόσμου, που αποδέχεται τις συστάσεις των ειδικών και τηρεί τους βασικούς κανόνες προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού:

«Ξεκίνησα πάλι τη δουλειά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά στο πλαίσιο και υπό τις συνθήκες που επιτρεπόταν. Μέχρι τη μία το βράδυ περνούσαμε καλά, όχι όμως όπως είχαμε συνηθίσει. Ο κόσμος είναι προβληματισμένος, αλλά και υπάκουος, αφού υπάρχει ο φόβος. Οι παρέες όταν πρέπει φεύγουν και τα μαγαζιά αδειάζουν, αφού ο κόσμος συμβιβάζεται.

Είναι η μοναδική φορά που δεν μπορούμε να επαναστατήσουμε σε κάτι που δεν μας αρέσει.»

zarpanews.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μανώλη εσύ είσαι άρχοντας, γνήσιος Κρητικός, αξιαγάπητος καλλιτέχνης και έξυπνος άνθρωπος, όλοι καταλαβαίνουμε ότι γιατί λες αυτά που λες αλλά μην αφήσεις τη σκουλίκο-οικογένεια να σε παρασύρει στο χώμα !! Σε 10 μήνες 650 θάνατοι δηλαδή 1 κάτοικος σχεδόν ανά νομό ρε φίλε και άμα σκεφτείς ότι το 99% των νεκρών είναι 75-95 χρόνων με υποβόσκουσα νοσήματα και ο μέσω χρόνος ζωής στην Ελλάδα είναι 70 χρόνια ας είσαι υγειής μιλά μόνο του ! Μας λένε πόσοι πέθαναν από κορωνοιό αλλά όχι πόσοι πέθαναν από άλλες άρω στείρες η φυσιολογικά ! Πίστευε και μη έρευνα μας λένε ρε φιλε, είναι δυνατόν ? Άκουσες κανενα πολικά τη να πεθάνει ? Τη ζωάρα τους κανονικά, μέσα στο ευρωκοινοβούλιο είναι 1000 άτομα το λιγότερο ο ένας πάνω στον άλλο, κοίταξε την λαϊκή (όπως έχουνε καταντήσει τη Βουλή μας ), οταν είναι να κοκορομαχησουνε ξεχνάνε τον ιό, όπως τον ξεχνάνε και όταν κυνηγουνε πολιτικούς αντιπάλους με διαδηλώσεις, να κουβαλήσουνε λαθραίους στο εσωτερικό κλπ. Φτύσιμο είναι ότι τους ταιριάζει τώρα και μούντζα ότι τους αξίζει στις εκλογές ! Νασαι πάντα καλά !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ