Λύματα χύνονται στην παραλία της Χώρας Σφακίων | Ανυπόφορη δυσοσμία στην περιοχή | Photos

λύματα-χύνονται-στην-παραλία-της-χώρα-905264

Δυσάρεστες εικόνες που δυσφημούν τον τόπο και προβληματίζουν έντονα κάτοικους και καταστηματάρχες, αποτυπώνονται σε φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr από τη Χώρα Σφακίων στα Χανιά.

Όπως διακρίνετε στις φωτογραφίες από την περιοχή, λύματα από βόθρο που έχει ξεχειλίσει εδώ και μέρες, απλώνονται στην παραλία ακριβώς κάτω από την παράκτια ζώνη κάτω από τα μαγαζιά της Χώρας Σφακίων, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν καταστηματάρχες της περιοχής.

Μάλιστα στο σημείο εκτός της αποκρουστικής εικόνας που καθιστά απαγαρευτικό το μπάνιο για τους επίδοξους λουόμενους, η δυσοσμία που αναδύεται από τα λύματα γίνεται ανυπόφορη και για όσους βρίσκονται στα καταστήματα πάνω από την παραλία.

Οι επαγγελματίες της περιοχής καταγγέλλουν ότι παρά τις συνεχείς οχλήσεις προς τις αρμόδιες αρχές του Δήμου, το πρόβλημα παραμένει εδώ και αρκετό καιρό προκαλώντας εκτός της δυσφήμισης και την έντονη δυσαρέσκεια των δεκάδων επισκεπτών που δεν μπορούν ούτε να σταθούν λόγω της έντονης μυρωδιάς.

Αναμένονται απαντήσεις και -κυρίως- δράσεις από τους αρμόδιους για να επιλυθεί αυτό το πολύ σημαντικό πρόβλημα που βλάπτει τον τουρισμό της περιοχής.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Λύματα χύνονται στην παραλία της Χώρας Σφακίων | Ανυπόφορη δυσοσμία στην περιοχή | Photos

  1. ΣΚΑΤΟΥΛΕΕΕΣ ΦΩΤΙΝΕΕΕΕΕΣΣΣΣ
    ΣΚΑΡΟΥΛΕΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΕΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ!!!
    ΜΉΝΥΜΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!! ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΟΥΝ – ΜΥΡΙΖΟΥΝ – ΜΥΡΙΖΟΥΝ!!!
    ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ!! SKATOULES!!!

  2. Μήπως ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με όλους αυτούς που μισούν τον τόπο και τον λαό μας και κάνουν ότι μπορούν για να εξευτελίζουν την χώρα μας και τους Έλληνες ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook