Ληστεία σε σουπερμάρκετ στα Χανιά – Αναζητούν τον δράστη | Photos

ληστεία-σε-σουπερμάρκετ-στα-χανιά-αν-1137006

Ληστεία σε σουπερμάρκετ στην οδό Κυδωνίας, στα Χανιά, σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:15, με έναν άνδρα να μπαίνει στο κατάστημα και, απειλώντας υπάλληλο στο ταμείο με όπλο, να παίρνει χρήματα και να γίνεται… καπνός.

Η αστυνομία έχει κινητοποιηθεί για να βρει τον δράστη, ο οποίος φέρεται να διέφυγε πεζός.

Δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό το χρηματικό ποσό που απέσπασε.

Σύμφωνα με τον Γενικό Επιθεωρητή Καταστημάτων ΣΥΝΚΑ, Γιάννη Χατζάκη, ο δράστης μιλούσε ελληνικά και φορούσε μάσκα και μπουφάν με κουκούλα. Το ποσό που απέσπασε δεν φέρεται να είναι μεγάλο, καθώς η επιχείρηση φροντίζει να μην αφήνει πολλά στο ταμείο. Τόνισε επίσης, ότι δεν υπήρχε πελατεία στο κατάστημα την ώρα της ληστείας, καθώς πλησίαζε η ώρα του κλεισίματος, ενώ διανύουμε και μέρες καραντίνας.

Στο σημείο βρέθηκε και η Σήμανση, για τυχόν αποτυπώματα που μπορεί να άφησε ο δράστης, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία παρακάτω:

zarpanews.gr

8 thoughts on “Ληστεία σε σουπερμάρκετ στα Χανιά – Αναζητούν τον δράστη | Photos

  1. Δίωξετε κύριε Μητσοτάκη όλους τους λαθρομετανάστες από την Ελλάδα με μαζικές απελασεις όπως και στην πλατεία 1866 πρέπει να γίνει το ίδιο απέλαση όπως το έχουν κάνει Αυστρία και ουγγρια.Ούτε αμκα ούτε αφμ στην πατρίδα αυτα

    1. εγω πιστευω πως πρεπει να υπαρχει θανατικη ποινη και σε οσους δεν μπορουν να συγκρατησουν την κλανια τους και την αφηνουν ελευθερη απ την κωλοτρυπιδα, με αποτελεσμα την δυσοσμια. αν και εμενα μου αρεσει η μυρωδια της δικης μου και των φιλων μου. των υπολοιπων ομως οχι.

      1. Θελω να σε γνωρισω αγαπη μου. Φαινεσαι ανθρωπος με ηθος και αξιες. Η μυρωδια της κλανιας αποτελει υψιστο αγαθο το οποιο μονο εμεις μπορουμε να απολαυσουμε και κανεις αλλος. Επισης θα ηθελα να σε ρωτησω αν θα ξανακοιμοσουν στο κρεβατι της Μαρικας. Ευχαριστω.

  2. Κύριε Χρυσοχοιδη βγάλε νόμο άμεσα να γίνουν μαζικές απελασεις μεταναστών και λαθρομετανάστων από την Ελλάδα άμεσα.. Ούτε αμκα αφμ ούτε επιδόματα στην πατρίδα τους να πάμε να δουλέψουν αρκετά

  3. Να απελαθούν από την Ελλάδα όλοι οι μετανάστες και οι λαθρομετανάστες αρκετά τους πληρουνουμε εμείς οι Έλληνες τους δίνουν όλα τα επιδόματα κλπ.. Αρκετά όσα τους δώσαμε να τα επιστρέψουν πίσω και με τόκο..

  4. Θέλει η π@@@@@α να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει! Ρε ρατσιστόμουτρα ή δεν καταλαβαίνετε τί διαβάζετε ( που στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι και τόσο περίπλοκο αλλά και πάλι η αντιληπτική σας δυνατότητα μπορεί να μην φτάνει ούτε μέχρι εκεί) ή ψάχνετε ευκαιρία (το πιθανότερο) να φτύσετε το δηλητήριό σας και να προπαγανδίσετε τα μισάνθρωπα πιστεύω σας. Το άρθρο λέει:»Σύμφωνα με τον Γενικό Επιθεωρητή Καταστημάτων ΣΥΝΚΑ, Γιάννη Χατζάκη, ο δράστης μιλούσε ελληνικά». Ούτε καν σπαστά! Ελληνικά ελληνικότατα! Γκέγκε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook