Λευκά ρούχα: Με αυτόν τον φυσικό τρόπο, θα τα διατηρήσετε αστραφτερά για πάντα

λευκά-ρούχα-με-αυτόν-τον-φυσικό-τρόπο-1437278

Τα λευκά ρούχα γίνονται πιο θαμπά και πιο γκρίζα με κάθε πλύσιμο. Τα λευκά ρούχα είναι δύσκολη υπόθεση στο πλυντήριο. Ακόμα και αν κάποιος αγοράσει το πιο ακριβό λευκαντικό, μπορεί το άσπρο ρούχο του να μην επιστρέψει στην αρχική του λάμψη. Ωστόσο υπάρχουν κάποια μυστικά που θα κάνουν τα ρούχα σας ολόλευκα χωρίς χρωμοπαγίδες και λευκαντικά.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα είδος φαρμάκου που σχεδόν όλοι έχουν στο σπίτι τους, ασπιρίνη. Απαιτούνται μόνο πέντε ταμπλέτες ασπιρίνης,, για να διασφαλιστεί ότι τα ρούχα σας είναι και πάλι εντελώς λευκά. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά λειτουργεί!

Λευκά ρούχα: Με αυτόν τον φυσικό τρόπο, θα τα διατηρήσετε αστραφτερά

Ξεκινήστε διαλύοντας 5 δισκία ασπιρίνης των 300mg σε 7.5 λίτρα ζεστό νερό. Στη συνέχεια, μουλιάστε τα λευκά σας ρούχα στο μείγμα και αφήστε τα μέσα στο νερό όλη τη νύχτα.

Το πρωΐ, μεταφέρετε τα ρούχα στο πλυντήριό σας, προσθέστε μερικά ακόμα δισκία ασπιρίνης και ξεκινήστε τον κύκλο πλύσης. Σε αντίθεση με τα λευκαντικά του εμπορίου, αυτή η μέθοδος λεύκανσης είναι απολύτως ασφαλής και δεν καταστρέφει τα υφάσματα. Αντίθετα, αφαιρεί τη βρωμιά και τους λεκέδες με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, τα ρούχα σας θα έχουν απίστευτη φρεσκάδα!

Το πλύσιμο με ασπιρίνη βοηθά στην επίλυση πολλών προβλημάτων, όπως:

  • Αφαιρεί τα κίτρινα σημεία στις μασχάλες.
  • Εξαλείφει τη δυσάρεστη μυρωδιά του ιδρώτα.
  • Επαναφέρει τα γκρι ή κιτρινισμένα υφάσματα στην αρχική τους λευκότητα.

Η ασπιρίνη έχει ένα μόνο μείον: το οξύ, το οποίο είναι μέρος της σύνθεσης, μπορεί να αποχρωματίσει τις βαμμένες ίνες, επομένως τα δισκία δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απομάκρυνση των λεκέδων από χρωματιστά.

healthstories.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook