Κυριάκος Κώτσογλου: Γιατί κατεβαίνω στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη

κυριάκος-κώτσογλου-γιατί-κατεβαίνω-σ-850575

Έχοντας καταγράψει ήδη σημαντικές επιτυχίες στον τομέα του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στους τομείς Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Κώτσογλου εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα συμμετέχει ξανά στις προσεχείς εκλογές με τον Σταύρο Αρναουτάκη:

Έχουμε σημαντικό έργο να ολοκληρώσουμε και να σχεδιάσουμε ξανά,

Έχουμε ξεκινήσει με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη, μια σειρά έργων σε διάφορους τομείς και έχουμε θέσει συγκεκριμένους στόχους. Το κομμάτι αυτό των έργων και των στόχων ποτέ δεν κλείνει, διότι πάντα κάτι νέο θα προκύπτει. Οι κοινωνίες αλλάζουν καθημερινά, παρασύροντας και τις ανάγκες των ανθρώπων προς αυτή την κατεύθυνση. Μαγικά φίλτρα που θα λύσουν και θα εξαλείψουν τα κοινωνικά προβλήματα, δυστυχώς γνωρίζουμε πως δεν υπάρχουν. Έχουμε σημαντική δουλειά να κάνουμε στη νέα θητεία μας.

Έχουμε θέληση, σωστή διαχείριση και στόχο για την Κρήτη,

Το θέμα είναι να υπάρχει η θέληση, από όλους και ειδικά από εκείνους που επιλέγουν συνειδητά να μπουν στο στίβο της πολιτικής, για να παλέψουν και να βρουν τις λύσεις. Μη ξεχνάμε πως ο πολίτης πλέον στην καθημερινότητά του παλεύει με «δαίμονες». Έχουμε πολυδιάστατη γνώση του θέματος αυτού, διότι και εμείς ανήκουμε στο ίδιο κομμάτι της κοινωνίας. Μιλάμε με τον κόσμο, μιλάμε με τους φίλους και τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας και σχεδόν πάντα καταλήγουμε σε ίδια συμπεράσματα. Ο τόπος μας είναι ευλογημένος τόπος μ’ ευλογημένους, άξιους ανθρώπους κι έντονο αίσθημα ευθύνης. Ευθύνης προς τα πάντα και πάνω από όλα αίσθημα ευθύνης για τον συνάνθρωπο.

Είμαστε Ομάδα με Πολιτικό και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό

Η πολιτική είναι κομμάτι της ζωής του ανθρώπου. Ο κόσμος το γνωρίζει αυτό. Τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει η άποψη ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου απαξιώνει την πολιτική και τους πολιτικούς. Η άποψη αυτή φυσικά και δεν με βρίσκει σύμφωνο. Η δική μου άποψη δεν εγκλωβίζεται σε στενά πλαίσια. Να το θέσω πιο ορθά… τα δικά μου μάτια βλέπουν την πικρία αυτών των ανθρώπων και την ανασφάλειά τους. Αυτά οφείλουμε εμείς να διορθώσουμε, να «θεραπεύουμε». Είναι χρέος και το επιβάλλει η συνείδηση μας.

Είναι αναγκαίο ο καθένας μας να βρει τη θέση του μέσα στην κοινωνία, να ξαναβρεί το βηματισμό του. Και αυτό το κομμάτι θα δουλέψουμε με μόχθο και σε πείσμα πολλών. Διότι υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι ωφελούνται από αυτή την κατάσταση. Εμείς έχουμε την τεχνική και τη μέθοδο να στηρίξουμε και να υλοποιήσουμε αυτούς τους στόχους. Κινητήριος δύναμη σε όλα αυτά για εμάς είναι ο Άνθρωπος. Τον Άνθρωπο υπηρετούμε έχοντας πυξίδα μας όλες τις πανανθρώπινες αξίες και κοιτάζοντας το μέλλον, με αισιοδοξία.

Είμαστε Ενωτικοί και Αυτοδιοικητικοί

Πισωγυρίσματα και παλιές νοοτροπίες, δεν έχουν «χώρο» στον συνδυασμό μας. Η Κρήτη είναι ο τόπος μας, η Κρήτη είναι η ζωή μας, δεν μας ακουμπάνε κομματικές λογικές. Είναι ο γεωγραφικός τόπος που φιλοξένησε τους προγόνους μας, που φιλοξενεί εμάς και θα αγκαλιάσει και τα παιδιά μας. Σε αυτόν τον τόπο είναι αναγκαίο να οικοδομήσουμε με γερά θεμέλια τα όνειρα μας, τα όνειρα όλων των Κρητών, με συνεργασίες και ανιδιοτέλεια. Ζούμε σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον το οποίο μέρα με τη μέρα αλλάζει και που εμείς μπορούμε επάξια να σταθούμε μέσα σε αυτό.

Έχουμε ότι χρειάζεται προς αυτή την κατεύθυνση, είμαστε καθαρά αυτοδιοικητικοί . Αρκεί ο κόσμος με την ψήφο του να μας εμπιστευτεί εκ νέου και να μας δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε το έργο μας και γιατί όχι να θέσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. Σκέψεις και στόχους που από καιρό έχουμε μοιραστεί μεταξύ μας οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, με τον Σταύρο Αρναουτάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook