Κρητικός κομμωτής προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς ενόψει Χριστουγέννων | Photos

κρητικός-κομμωτής-προσφέρει-τις-υπηρ-1345792

Με τον πιο συγκινητικό τρόπο επέλεξε ένας Ηρακλειώτης κομμωτής να προσφέρει τις υπηρεσίες του την περίοδο των Χριστουγέννων, χαρίζοντας χαμόγελα και χαρά σε μικρά παιδιά.

Ο Γιώργος Πάσσος γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου, ταξίδεψε μέχρι το Λασίθι για να περιποιηθεί τα μικρά παιδιά του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου.

Περιγράφοντας την εμπειρία του στο Creta24, ανέφερε ότι το συναίσθημα που ένιωσε ήταν απερίγραπτο, αφού τα μικρά παιδάκια τον «αγκάλιασαν» κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Συνολικά καλλώπισε περίπου 15 παιδιά, τα οποία κούρεψε και χτένισε, αφήνοντάς τα έτοιμα για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση του σχολείου, προσέφερε και στη νοσηλεύτρια ένα πιεσόμετρο προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της ιατρικής περίθαλψης των μαθητών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Πάσσος προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του με σκοπό να αναπτερώσει το ηθικό ανθρώπων που το έχουν ανάγκη. Ανάλογες ενέργειες έχει πραγματοποιήσει και στο παρελθόν, αποδεικνύοντας την αξία της φιλανθρωπίας και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

creta24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook