Κρήτη | Τραγωδία: Νεκρός βρέθηκε ο 32χρονος πυροσβέστης που είχε χαθεί στο Κουρταλιώτικο φαράγγι

κρήτη-τραγωδία-νεκρός-βρέθηκε-ο-32χρον-1941733

Νεκρός εντοπίστηκε ο 32χρονος άνδρας που είχε χαθεί στο Κουρταλιώτικο φαράγγι. Για τον εντοπισμό του είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση των αρχών, η οποία ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα της Τρίτης, όταν και ενημερώθηκαν για το γεγονός.

Ο άτυχος 32χρονος, ο οποίος να σημειωθεί ήταν πυροσβέστης και υπηρετούσε στο Ηράκλειο είχε πάει εκδρομή στο φαράγγι του Κουρταλιώτη με μία φίλη του. Σύμφωνα με πληροφορίες στη διάρκεια της πεζοπορίας ο νεαρός άνδρας μπήκε στο νερό για να κολυμπήσει ενώ η κοπέλα συνέχισε την πορεία της φτάνοντας στη γέφυρα του Πρέβελη. Εκεί, όμως διαπίστωσε ότι ο 32χρονος αργούσε να επιστρέψει και κάλεσε τις αρχές ζητώντας συνδρομή.

Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή πυροσβεστών, ανδρών της ΕΛ.ΑΣ αλλά και εθελοντών. Η προσπάθεια για τον εντοπισμού του 32χρονου δεν σταμάτησε ούτε όταν έπεσε το σκοτάδι. Δυστυχώς, γύρω στις 11 το βράδυ ο άτυχος 32χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του

cretalive.gr

One thought on “Κρήτη | Τραγωδία: Νεκρός βρέθηκε ο 32χρονος πυροσβέστης που είχε χαθεί στο Κουρταλιώτικο φαράγγι

  1. Τρομερή φίλη.Σε πεζοπορία που πάντα πάνε δυο δυο η αλλη έφυγε μπροστά ο άλλος έπαθε λογικά καμια ανακοπή και η αλλη έπινε καφέ στην Πρέβελη και περίμενε.
    Ενα σκυλί αν ειχε διπλά του θα νοιαζότανε περισσότερο.
    Μην κάνετε παρέα με ηλιθιους. Θα σας κοστίσει ακριβά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook