Κρήτη | Ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες για τους πυροβολισμούς σε μάντρα οικοδομικών υλικών

κρήτη-ταυτοποιήθηκε-ένας-από-τους-δρά-1669960

Ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες για την υπόθεση πυροβολισμών σε μάντρα οικοδομικών υλικών, που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή. (Δείτε εδώ)

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, πρόκειται για έναν Κρητικό 37 ετών.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής 9 Απριλίου, όταν άγνωστοι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον της επιχείρησης, προκαλώντας υλικές ζημιές ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με αγροτικό αυτοκίνητο.

Αναλυτικά σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκε, χθες (11.04.2023), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου υπόθεση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας σε επιχείρηση, σε περιοχή του Ηρακλείου.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκε ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός πρωινές ώρες της 09.04.2023 επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με τη χρήση πυροβόλου όπλου τύπου Kalashnikov, προκάλεσε φθορές σε μεταλλική πρόσοψη επιχείρησης ημεδαπού.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook