Κρήτη | Τα… σπάει το τρέιλερ το 39ου Πανελληνίου Συνεδρίου Οδοντιάτρων | Video

Μπορεί τα καλτσούνια, τα ξεροτήγανα και η τσικουδιά να μην κάνουν τόσο καλό στα δόντια, ωστόσο δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το βίντεο τρέιλερ του 39ου Πανελληνίου Συνεδρίου των Οδοντιάτρων, που κυριολεκτικά τα… σπάει με το πανέξυπνο χιούμορ του και την εξαιρετική του αισθητική.

Βλέπετε, δεν είναι και λίγο  για την Κρήτη να φιλοξενεί ξανά μετά από 21 χρόνια το  πανελλήνιο συνέδριο των οδοντιάτρων… Το μεγαλύτερο οδοντιατρικό γεγονός της χρονιάς, που θα διεξαχθεί από 24–26 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, ήταν λοιπόν η αφορμή για τη δημιουργία του ευρηματικού αυτού βίντεο με τίτλο “Η φιλόξενη Κρήτη περιμένει Συνέδριο”.

Λίγα Λόγια για το βίντεο promo

Ο Μανωλιός ξεκινάει τη μέρα του με με ένα περίπατο όπου συναντάει διάφορους συγχωριανούς του και όλοι μοιάζουν να ναι ανυπόμονοι και να προετοιμάζονται για κάποιο συνέδριο.

Χωρίς να το καταλαβαίνει μαζεύει βασικές οδοντιατρικές συμβουλές πρώτα για την πρόληψη από τον Σήφη του βουρτσίζει τα δόντια μιας Κατσίκας, μετά για την σωστή διατροφή από την γιαγιά του όπου περιορίζει τις ζάχαρες και τα ξεροτήγανα.Στην συνέχεια ο μορφονιός του χωριού του θυμίζει πόσο σημαντικό κομμάτι της ομορφιάς μας είναι ένα όμορφο χαμόγελο και τέλος συναντά μία ουρά κόσμο να περιμένει έξω από τον οδοντίατρο. Η Κατερίνα η τραγουδίστρια που περιμένει στην ουρά τον ενημερώνει ότι θα κάνει ένα καθαρισμό παρότι τα δόντια της είναι τέλεια. Έτσι ολοκληρώνει την οδοντιατρική βόλτα του με μία από τις σημαντικότερες συμβουλές που μπορεί να πάρει, ότι η συχνή επίσκεψη στον οδοντίατρο μπορεί να προλάβει πολλές στοματικές ασθένειες.
Φυσικά ο Μανωλιός έμαθε και δίνει και αυτός πλέον τις συμβουλές του στον επόμενο βοσκό…

Στο τέλος της ιστορίας ο Μανωλιός συναντά μία μεγάλη καλλιτεχνική μορφή της Κρήτης τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη που παρέα με τον ξακουστό λυράρη Γιώργο Φραγκιουδάκη τραγουδάνε και αυτοί στους ρυθμούς του συνεδρίου…

 

Λίγα λόγια για το Συνέδριο

Το 39ο πανελλήνιο συνέδριο των οδοντιάτρων, που διοργανώνεται από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, με τη συνεργασία των των Οδοντιατρικών Συλλόγων Ηρακλείου, Ρεθύμνης, Λασιθίου και Χανίων, αποτελεί ένα μεγάλο επιστημονικό γεγονός με την παρουσία 200 ομιλητών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και εκατοντάδων συνέδρων απ’ όλη την Ελλάδα καθώς και καθηγητών από τα πανεπιστήμια Αθηνών και Θεσσαλονίκης

Θέμα του Συνεδρίου,  τις εργασίες του οποίου αναμένεται να παρακολουθήσουν Οδοντίατροι και φοιτητές Οδοντιατρικής από όλη την Ελλάδα είναι το “Εξατομικευμένη Οδοντιατρική: από τη Διάγνωση στα Θεραπευτικά Πρωτόκολλα”.