Κρήτη | “Επιμολύνσεις στο ελαιόλαδο από ορυκτέλαια λανθασμένων πρακτικών”: Διαδικτυακή εκδήλωση από το ΓΕΩΤΕΕ

κρήτη-επιμολύνσεις-στο-ελαιόλαδο-απ-2023815

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Παράρτημα Κρήτης οργανώνει Ενημερωτική Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα «Επιμολύνσεις στο Ελαιόλαδο από ορυκτέλαια μέσω λανθασμένων πρακτικών» την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2025, ώρα 17:30.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με την ελαιοπαραγωγή και έχει σκοπό την ενημέρωση στο θέμα των επιμολύνσεων Ελαιολάδου από ορυκτέλαια, τις πρακτικές που τις προκαλούν αλλά και τις επιπτώσεις στην ποιότητα του ελαιολάδου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης :

17.30-18.00 Υποδοχή Έναρξη

18.00 «Επιμολύνσεις στο ελαιόλαδο απο ορυκτέλαια λόγω λανθασμένων πρακτικών» Νίκος Κουτσούκος, χημικός MSc, πρόεδρος της Σχολής Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας

18.45-20.00 Συζήτηση για τις επιμολύνσεις και την ποιότητα του ελαιολάδου, Ν. Κουτσούκος και Ελένη Μπαμποπούλου, γεωπόνοςMSc, υπεύθυνη της Ομάδας Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελαιολάδου, Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου, ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Για τη συμμετοχή σας σκαναρετε το QRcode ή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο zoom.

https://us06web.zoom.us/j/85838753857?pwd=BxVJYWpbct5bT9pTi1Wjb5I9BDwoxd.1#success

Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις Κρήτη Γαστρονομική Περιφέρεια 2026».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook