Κρήτη | Ψάχνουν απαντήσεις για τη μυστηριώδη κλοπή μαμούθ από τη βίλα της 55χρονης Ρωσίδας

κρήτη-ψάχνουν-απαντήσεις-για-τη-μυστη-1239401

Μεθοδικά και διακριτικά η τοπική ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση της καταγγελλόμενης κλοπής ποσού της τάξεως των 850.000 ευρώ από την μεζονέτα 55χρονης Ρωσίδας, σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, έξω από το Ηράκλειο.

Μία καταγγελία που έχει προκαλέσει αίσθηση δεδομένου ότι αυτό το τεράστιο χρηματικό ποσό ήταν, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, σε ένα μικρό (!) χρηματοκιβώτιο, στην ντουλάπα του υπνοδωματίου της ιδιοκτήτριας, για περισσότερο από ένα χρόνο, όσο και το χρονικό διάστημα που εκείνη απουσίαζε στο εξωτερικό λόγω πανδημίας.

Ένα εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό, μοιραία, δυσχεραίνει το έργο της προανάκρισης αφού δεν μπορεί να προσδιοριστεί πότε ακριβώς συντελέστηκε η καταγγέλλουσα κλοπή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει ενδελεχής εξερεύνηση του χώρου από κλιμάκιο της σήμανσης για αποτυπώματα και DNA (κυρίως από το safe box και τον χώρο της ντουλάπας) και έχουν ληφθεί καταθέσεις από συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία είχαν φιλικές και επαγγελματικές επαφές με την ιδιοκτήτρια.

Είναι μια υπόθεση ωστόσο που εξακολουθεί να προβληματίζει και να δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά στις Αρχές. Γι’ αυτό και ένα παραπάνω επιδιώκουν να δώσουν απαντήσεις για το τι έχει συμβεί. Το βέβαιο είναι ότι η καταγγέλλουσα είναι μία οικονομικά επιφανής γυναίκα. Ήταν μάλιστα παντρεμένη με έναν εύρωστο επιχειρηματία, συμπατριώτη της, ο οποίος απεβίωσε πριν από λίγα χρόνια.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook