Κρήτη | Πλημμύρισαν οι δρόμοι στο Ηράκλειο – Έπεσε το… ταβάνι στο αεροδρόμιο | Photos

κρήτη-πλημμύρισαν-οι-δρόμοι-στο-ηράκλ-1122762

Δεν… γλύτωσε από την μανία της κακοκαιρίας το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» – Σοβαρά προβλήματα στους δρόμους του Ηρακλείου

Έντονη ήταν η βροχόπτωση από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στην πόλη του Ηρακλείου, η οποία κράτησε περισσότερες από τρεις ώρες, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και να προκληθούν ζημιές.

Η κακοκαιρία προκάλεσε έντονα προβλήματα στους δρόμους και πιο συγκεκριμένα στον κόμβο προς Καλλιθέα, καθώς ο δρόμος μετατράπηκε σε λίμνη, με αποτέλεσμα να έχουν ακινητοποιηθεί τα οχήματα.

Στο σημείο βρίσκεται η Πυροσβεστική, επίσης ο δρόμος έχει αποκλειστεί από την Τροχαία.

Κυριολεκτικά ο κόμβος έχει μετατραπεί σε λίμνη, με τα οχήματα να επιπλέουν στο σημείο!

Ζημιές και στο αεροδρόμιο

Από τη μανία της κακοκαιρίας σύμφωνα με πληροφορίες δεν γλίτωσε και αίθουσα του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», η οποία προκάλεσε ζημιές.

Στο δεύτερο τη τάξει αεροδρόμιο της χώρας έπεσε μέρος από το ταβάνι σε αίθουσα και βάζει νερά. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης.

Επιστρατεύτηκαν οι κουβάδες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Επίσης χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που μας έστειλε αναγνώστης και από την Νικολάου Πλαστήρα στη Νέα Αλικαρνασσό, όπου υπάρχει πρόβλημα με τα νερά τα οποία δεν έχουν πού να διοχετευτούν, λόγω έργων.

Σημειώνεται ότι σε αρκετά σημεία της πόλης και κυρίως σε γέφυρες και κόμβους, υπάρχουν περιπολικά οχήματα, ενώ έντονη είναι η κινητικότητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ειδικότερα, δεκάδες είναι οι κλήσεις που δέχτηκε για άντληση υδάτων σε αρκετές περιοχές της πόλης, με την Πολιτική Προστασία στο Ηράκλειο να βρίσκεται επί ποδός σε περίπτωση που άμεσης ανάγκης.

Πηγή: neakriti.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook