Κρήτη | Περιπέτεια στη θάλασσα – Το σκάφος τους έμεινε ακυβέρνητο

κρήτη-περιπέτεια-στη-θάλασσα-το-σκά-969502

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια δύο ατόμων στη θάλασσα, όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν έμεινε ακυβέρνητο κι ενώ έπλεε το μεσημέρι του Σαββάτου στα ανοιχτά του Ρεθύμνου.

Στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας επισημαίνονται τα εξής:

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για ακυβερνησία στο Ε/Ρ σκάφος »ΠΑΝΑΓΙΑ» Ν. Ελευσίνας 291, στην θαλάσσια περιοχή 6 ν.μ. περίπου βορειοδυτικά του λιμένα Ρεθύμνου ν. Κρήτης, με δυο επιβαίνοντες.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το σκάφος και τους επιβαίνοντες του, καθώς και το Ρ/Κ »ΔΗΜΗΤΡΗΣ» Ν. Ρόδου 248,   προς παροχή συνδρομής. Στην συνέχεια το σκάφος ρυμουλκήθηκε από το Ρ/Κ  »ΔΗΜΗΤΡΗΣ» και προσέδεσε με ασφάλεια στον ανατολικό λιμένα Ρεθύμνου, με τους δύο επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου απαγορεύτηκε ο απόπλους του »ΠΑΝΑΓΙΑ»  μέχρι την αποκατάσταση ζημιάς και την επιθεώρησή του, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook