Κρήτη | Κερδίζει τη μάχη για τη ζωή της 39χρονη τραυματίας θανατηφόρου τροχαίου

κρήτη-κερδίζει-τη-μάχη-για-τη-ζωή-της-39χ-836875

Με πληγές στο σώμα αλλά και την ψυχή κατάφερε να επιβιώσει από το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στα Μάλια η 39χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Όχι μόνο έχασε δύο αγαπημένα πρόσωπα στο φρικτό δυστύχημα αλλά χρειάστηκε και να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και να παλέψει για τη ζωή της.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκη η 39χρονη Βρετανίδα μεταφέρθηκε μετά τη νοσηλεία της από την εντατική στη Νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου. Όλα δείχνουν ότι η πορεία της υγείας της παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Υπενθυμίζεται ότι τραγικό θάνατο βρήκαν δύο Βρετανοί, ένας 18χρονος και μια 41χρονη, στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της 8ης Ιουλίου στο οδικό δίκτυο με κατεύθυνση από Μάλια προς Σταλίδα.

Το τζιπ στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα εξετράπη – υπό αδιευκρίνιστες αιτίες – της πορείας του, συγκρούστηκε με μηχανάκι και κατέληξε σε χωράφι. Από τη σύγκρουση κατάφεραν να επιβιώσουν ένας 18χρονος και η 39χρονη που έδωσε αγώνα ζωής για να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή. Και οι δύο θα θυμούνται όμως για πάντα τις διακοπές που πήραν τόσο δραματική τροπή.

Πηγή: neakriti.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook