Kρήτη | Κέρδισε τη μάχη ο 8χρονος που του επιτέθηκε κριάρι – Θα πάρει εξιτήριο εντός της εβδομάδας

kρήτη-κέρδισε-τη-μάχη-ο-8χρονος-που-του-ε-1539485

Κέρδισαν τη μάχη οι γιατροί στο ΠαΓΝΗ και ο μικρός Γιώργος που δέχτηκε άγρια επίθεση από κριάρι στην αυλή του σπιτιού του σύντομα θα επιστρέψει στους φίλους του

Αν και παραμένει νοσηλευόμενος στην παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ, θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 8χρονου Γιώργου, που την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα από κριάρι στον κήπο του σπιτιού του στο Μαρδάτι Αγίου Νικολάου.

Ύστερα από πενθήμερη παραμονή του στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου, ο μικρός Γιώργος νιώθει αρκετά καλά και σύντομα θα λάβει εξιτήριο για να επιστρέψει στους φίλους και την οικογένειά του,  καθώς και τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων δεν προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία στους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

Αξίζει να σημειωθεί, η μάχη που έδωσαν το προηγούμενο διάστημα οι γιατροί για να επανατοποθετήσουν τους σπόνδυλους του παιδιού στην αρχική τους θέση. Υπενθυμίζεται ότι το παιδί μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχτηκε από το κριάρι έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι ο 8χρονος έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. O 8χρονος μεταφέρθηκε άμεσα σε σταθερή σοβαρή κατάσταση στην Παιδοχειρουργική Κλινική στο ΠαΓΝΗ, καθώς είχε υποστεί εξάρθρωση σπονδύλων στον αυχένα υπό τη συνεχή παρακολούθηση των γιατρών.

neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook