Κρήτη | Καλά νέα για την 40χρονη νηπιαγωγό που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από επίσκεψη στον οδοντίατρο: Άνοιξε τα μάτια της μετά από 9 ημέρες

κρήτη-καλά-νέα-για-την-40χρονη-νηπιαγωγ-1707026

Θετικές φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις για την υγεία της 40χρονης Βαλάντη, της νηπιαγωγού από τη Μεσαρά η οποία μετά από επισκεψη στον οδοντίατρο κατέληξε στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Η 40χρονη φαίνεται να ανταποκρίθηκε στο «ξύπνημα» από τους γιατρούς, άνοιξε τα μάτια της και φαίνεται να υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης ύστερα από 9 ημέρες καταστολής στη ΜΕΘ.

Η σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά σε ανάρτησή της αναφέρει: «Εννέα μέρες συμπληρώθηκαν σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου από τη μέρα που η νεαρή Νηπιαγωγός της Πάνω Ρίζας Δήμου Φαιστού Βαλάντη Δ. αντιμετώπισε ένα αιφνίδιο πρόβλημα υγείας κατά τη διάρκεια επίσκεψης της σε Οδοντιατρείο και μεταφέρθηκε στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου μόλις χθες Δευτέρα οι γιατροί αποφάσισαν να την «ξυπνήσουν».

Η Βαλάντη άνοιξε τα μάτια της, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, και έδειξε να επικοινωνεί με το περιβάλλον καθώς ανταποκρίθηκε σε εντολές, δίνοντας ελπίδες ότι η πλήρης ανάρρωση της είναι θέμα ημερών»!

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook