Κρήτη | Ένοχος ο 38χρονος Σλοβάκος για την εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας

κρήτη-ένοχος-ο-38χρονος-σλοβάκος-για-τη-1165146

Ένοχο έκρινε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Ηρακλείου,τον 38χρονο άνδρα από τη Σλοβακία, για την εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας, η οποία τελικά βρέθηκε χθες Παρασκευή σε χωριό του Ηρακλείου και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της.

Το Δικαστήριο, επέβαλε στον 38χρονο ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή, για την κατηγορία αρπαγής ανηλίκου.

Υπενθυμίζεται ότι και ο 38χρονος Σλοβάκος, αλλά κι ένας ακόμα άνδρας νορβηγικής καταγωγής, στον οποίο άνηκε το κατάλυμα στο οποίο είχαν καταφύγει αυτό το διάστημα η Μάγια και ο 38χρονος, οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιων του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Ο δεύτερος εμπλεκόμενος στην πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης, ο Νορβηγός, ζήτησε αναβολή και αναμένεται να δικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου παραμένοντας όμως κρατούμενος.

Στο δικαστήριο παρευρέθηκαν και οι γονείς της ανήλικης κοπέλας, οι οποίοι όλες αυτές τις μέρες έζησαν το δικό τους εφιάλτη μετά την εξαφάνιση της κόρης τους, που όμως ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Νωρίτερα οι δυο γονείς της, είχαν απευθύνει το δικό τους «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια εντοπισμού της Μάγιας.

Πηγή: ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook