Κρήτη | Ενιαίο τίτλο μεταπτυχιακού επιπέδου θα απονέμει το ΕΛΜΕΠΑ

κρήτη-ενιαίο-τίτλο-μεταπτυχιακού-επι-1063345

Δημοσιεύτηκαν σε Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 1920/τ. Β’/13-05-2021), οι Διαπιστωτικές Αποφάσεις του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κυρίου Ευάγγελου Συρίγου, για την υπαγωγή των Τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Μηχανολόγων Μηχανικών και Γεωπονίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στις διατάξεις του άρθρου 46 του ν. 4485/2017 (Α΄ 114).

Με βάση τις συγκεκριμένες υπουργικές αποφάσεις, η επιτυχής ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σπουδών που οργανώνεται από τα εν λόγω Τμήματα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, οδηγεί στην απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master), στην ειδικότητα του Τμήματος, επιπέδου 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων.

Η Πρυτανεία του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εκφράζει τη μεγάλη ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή, η οποία επισφραγίζει την ακαδημαϊκή ισοτιμία των πτυχίων των Τμημάτων του ΕΛΜΕΠΑ με τα πτυχία Πολυτεχνικών και Γεωπονικών Σχολών, αντίστοιχου αντικειμένου, άλλων Πανεπιστημίων της χώρας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook