Κρήτη | Έκαναν δώρο καροτσάκι για τον ανάπηρο σκύλο που τον έβγαζε ο ιδιοκτήτης του βόλτα κρατώντας του τα πόδια | Video

κρήτη-έκαναν-δώρο-καροτσάκι-για-τον-αν-1694836

Πριν από λίγες εβδομάδες ο δημοσιογράφος Αλέκος Ανδρικάκης είχε αναρτήσει ένα βίντεο το οποίο έδειχνε έναν ευαισθητοποιημένο Ηρακλειώτη ο οποίος πήγαινε το ανάπηρο σκυλάκι του βόλτα κρατώντας του τα δύο πίσω καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει. (δείτε ΕΔΩ)

Σε νεότερη ανάρτησή του ο δημοσιογράφος έφερε στο φως και την εξέλιξη.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος βρέθηκε κάποιος άλλος επίσης ευαίσθητος πολίτης που κατασκεύασε καρότσι για τον ανάπηρο σκύλο. Το νέο βίντεο προκαλεί συγκίνηση ενώ στην ανάρτηση που το συνοδεύει αναφέρεται:

«Θυμάστε τον ανάπηρο σκυλάκο στα Καμίνια και τη συγκινητική προσπάθεια του κηδεμόνα του να τον βγάλει τη βόλτα του, άρα να τον κρατήσει στη ζωή;

Η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων ήταν απίστευτη. Πολλοί θέλησαν να δημιουργήσουν ή να χαρίσουν ένα καρότσι ώστε να ξεκουραστεί ο άνθρωπος και να κινείται ο σκύλος του με τις δικές του δυνάμεις. Τελικά ο Vassilis Tzigouras II κατασκεύασε το καρότσι και ιδού το αποτέλεσμα! Ο κυρ Μανώλης ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς του τον Vassilis Tzigouras II, αλλά και όλους που ευαισθητοποιήθηκαν. Όπως και όλοι μας φυσικά ευχαριστούμε τον κατασκευαστή»

Δείτε το βίντεο:

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook