Κρήτη | 57χρόνος φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του – Τον βρήκε συνάδελφός του στην αυλή του σπιτιού

κρήτη-57χρόνος-φέρεται-να-έδωσε-τέλος-σ-742523

Όλα τα στοιχεία δείχνουν αυτοχειρία

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας (8/9) στη Νεάπολη, όπου ένας 57χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του με αιχμηρό αντικείμενο.

Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε φίλος και συνάδελφός του, ο οποίος πήγε να τον επισκεφθεί και ενημέρωσε αμέσως τις Αρχές. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για να παρασχεθεί οποιαδήποτε βοήθεια.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σενάριο εγκληματικής ενέργειας, με όλα τα στοιχεία να συνηγορούν στην εκδοχή της αυτοκτονίας. Τα ακριβή αίτια αναμένεται να αποσαφηνιστούν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook