Κρήτη | 10 ροζ μπαλόνια στον ουρανό, όσα και τα χρόνια από το θάνατο της Jean Hanlon

κρήτη-10-ροζ-μπαλόνια-στον-ουρανό-όσα-κα-913396

Αποφασισμένος να παλέψει «μέχρι την τελευταία του αναπνοή» προκειμένου να πάρει απαντήσεις για το θάνατο της μητέρας του και να «αναπαυθεί επιτέλους η ψυχή της» δήλωσε ο Michael Porter, ο γιος της Βρετανίδας Jean Hanlon το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε να επιπλέει στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 9 Μαρτίου του 2009.

Ο γιος της άτυχης γυναίκας Michael Porter και η εγγονή της βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από το Φρούριο του Κούλε, προκειμένου να διατρανώσουν την απόφαση της οικογένειας να μην σταματήσει τις προσπάθειες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μάλιστα σε μια συμβολική κίνηση «απελευθέρωσαν» 10 ροζ μπαλόνια στον Κρητικό ουρανό, όσα και τα χρόνια που πέρασαν από το τραγικό τέλος της Jean.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγραψε το cretalive, μόλις πρόσφατα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου κ. Αθανάσιος Γαλήνας έδωσε το «πράσινο φως» ώστε ο φάκελος της πολύκροτης αυτής υπόθεσης να ανασυρθεί εκ νέου από το αρχείο, αξιολογώντας ότι θα πρέπει να διερευνηθεί μία πληροφορία που έφθασε εμπιστευτικά στην διάθεση των γιων του θύματος.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook