Κρίσιμες ώρες – Ο Τραμπ μπαίνει στην αίθουσα επιχειρήσεων για την «τελική απόφαση» για το Ιράν

κρίσιμες-ώρες-ο-τραμπ-μπαίνει-στην-α-2281451

Για άρση του ναυτικού αποκλεισμού των ΗΠΑ κάνει λόγο ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Τι θα γίνει με την «πυρηνική σκόνη» της Τεχεράνης.

Την άρση του ναυτικού αποκλεισμού στο Ιράν προαναγγέλλει ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω του Truth Social και μάλιστα τονίζοντας πως το άνοιγμα του Ορμούζ θα γίνει χωρίς διόδια.

Στην ανάρτησή του ο Πρόεδρος των ΗΠΑ περιγράφει τους όρους για τη συμφωνία με το Ιράν και ότι μπαίνει στην αίθουσα επιχειρήσεων για να λάβει την τελική του απόφαση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social:

Το Ιράν πρέπει να συμφωνήσει ότι δεν θα αποκτήσει ποτέ πυρηνικό όπλο ή βόμβα. Το Στενό του Ορμούζ πρέπει να ανοίξει άμεσα, χωρίς διόδια, για ανεμπόδιστη ναυσιπλοΐα και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Όλες οι θαλάσσιες νάρκες (βόμβες), αν υπάρχουν, θα καταστραφούν (έχουμε ήδη αφαιρέσει, μέσω εξουδετέρωσης, πολλές τέτοιες νάρκες με τα εξαιρετικά μας υποβρύχια ναρκαλιευτικά. Το Ιράν θα ολοκληρώσει την άμεση απομάκρυνση ή/και εξουδετέρωση οποιωνδήποτε ναρκών έχουν απομείνει, οι οποίες δεν θα είναι πολλές!).

Τα πλοία που έχουν εγκλωβιστεί στο Στενό λόγω του εκπληκτικού και πρωτοφανούς ναυτικού αποκλεισμού μας, ο οποίος πλέον θα αρθεί, μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδικασία του «επιστρέφουμε σπίτι!».

Πείτε ΓΕΙΑ στις συζύγους, τους συζύγους, τους γονείς και τις οικογένειές σας από εμένα, τον αγαπημένο σας Πρόεδρο!

Το εμπλουτισμένο υλικό, που μερικές φορές αναφέρεται ως «πυρηνική σκόνη», το οποίο είναι θαμμένο βαθιά υπόγεια με σχεδόν κατεστραμμένα βουνά, εξαιτίας της ισχυρής μας επίθεσης με βομβαρδιστικά B2 πριν από 11 μήνες, που βρίσκονται από πάνω του, θα ανασκαφεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες (οι οποίες, όπως έχει συμφωνηθεί, είναι η μόνη χώρα, μαζί με την Κίνα, με τη μηχανική δυνατότητα να το κάνει!), σε στενό συντονισμό και συνεργασία με την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, καθώς και με τη Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας, και θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.

Δεν θα γίνει καμία πληρωμή μέχρι νεωτέρας. Έχουν συμφωνηθεί και άλλα ζητήματα, πολύ μικρότερης σημασίας. Θα συναντηθώ τώρα, στην Αίθουσα Επιχειρήσεων, για να λάβω την τελική απόφαση. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας σε αυτό το ζήτημα!

Πρόεδρος DONALD J. TRUMP

Πηγή: ieidiseis.gr 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook